Navigáció
Eladó Villa, kastély, kúria, Vácduka
Alapterület 1 500 m2,  65 000 m2 telek
Szobák száma 11
1760 millió Ft
Adatlap száma 10821066
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Építési mód: Tégla
  • Állapot: Felújított
  • Telekméret: 65 000 m2

Ingatlan leírása


XVIII. századi kastély ELADÓ!
 
Kastély helyreállítását szoros műszaki és történelmi felügyelet mellett hajtották végre, kizárólag a legkorszerűbb anyagok felhasználásával hűek maradtak az eredeti építészethez.
Az 1500 nm alapterületű egyemeletes luxus épület harmonikusan vegyíti a múltat és a jövőt, páratlan élményt nyújtva lakói számára.
A lakótér nagysága 1100 nm, a 400 nm-es új szárny kíséretében, amely tartalmazza a medencét, a fitnesztermet és a hat gödrös garázst.
A meghitt és festői udvar 800 nm. A kastély funkcionális tereinek és energiatakarékos műszaki kialakításának, valamint Budapest közelségének köszönhetően különösen ideális egy több generációs otthon számára. 
A birtokon a közös helyiségek mellett 7 hálószoba található saját fürdőszobával. Az ebédlő masszív tölgyfa étkezőasztala kényelmesen 24 embert ül.
A garázson kívül az egész kastély beépített padlófűtéssel rendelkezik, amely Vaillant stoker-rendszerből és hőszivattyúkból áll. Minden helyiség saját termosztáttal rendelkezik, így a hőmérséklet külön szabályozható.
A 15 x 5 m-es hullám nélküli medence öblítőrendszerrel együtt a 2010-ben elkészült vasbeton épületben kapott helyet. A medence mellett található a legmodernebb fitneszlétesítmény, professzionális fitneszgépekkel, szaunával és fürdőszobával kiegészítve.
A birtok parkja 6,5 hektáron fekszik, egyedülálló, ősi fáival, amelyeket nagy nemzeti tiszteletben tartanak. Nincs még egy magántulajdonban lévő park ilyen csodálatos szépséggel. Közvetlenül a tó mellett, a park közepén egy 150 éves platánfa ül, körülötte több száz 50-200 éves fa, amelyet mi emberek, madarak, mókusok félve figyelünk.
 
Ár: 1,76 mrd  Ft

Térkép

network solutions vs ipage