Navigáció
Eladó Villa, kastély, kúria, Zánka
Alapterület 1 470 m2,  10 000 m2 telek
Szobák száma 13
2.5 millió €
( 987 874 985 Ft )
Adatlap száma 10823247
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Jó közlekedéssel
  • Luxus ingatlanok
  • Vízparti
  • Zöldövezeti
  • Építési mód: Tégla
  • Állapot:
  • Telekméret: 10 000 m2

Ingatlan leírása

PANORÁMÁS balatoni kastély eladó!

C I T Y C A R T E L

INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY

bemutatja:

 

Eladó egy páratlan szépségű, háromszintes, 1470 nm-es kastély a Balaton északi partján, 10 050 nm-es, gondosan karbantartott területen. Az ingatlan különlegessége a lélegzetelállító, örök balatoni panoráma, amely minden évszakban lenyűgöző látványt nyújt. A Balaton mindössze pár perc sétával elérhető, így a tó közelsége tovább növeli az ingatlan vonzerejét.

 

A kastély jelenleg vendégfogadásra van berendezkedve, de privát rezidenciaként is tökéletesen megfelel.

Az épületben összesen 5 tágas apartman és 8 kényelmes szoba található, amelyek mindegyike elegáns berendezéssel és kiváló minőségű anyagokkal lett kialakítva.

 

Az ingatlanhoz tartozik egy 30 fő befogadására alkalmas étterem, amely teljesen felszerelt konyhával és funkcionális kiszolgáló helyiségekkel rendelkezik, beleértve a raktárakat is.

 

A kastélyhoz egy gondozott, bekerített és parkosított kert tartozik, amely öntözőrendszerrel van ellátva. A kertben egy gyönyörű kültéri medence is helyet kapott, amely a nyári hónapokban kiváló lehetőséget nyújt a felfrissülésre. Az ingatlan fűtése gázkazánnal történik, a meleg vizet pedig napkollektor segítségével állítják elő, így az energiahatékonyság is biztosított.

 

A parkolás két garázsban megoldott, valamint zárt, őrzött parkoló is rendelkezésre áll, amely biztonságos helyet nyújt a gépjárművek számára. A közelben sétatávolságra találhatók kellemes hangulatú éttermek, ahol a helyi és nemzetközi konyha finomságait élvezhetik a látogatók.

 

Ez a lenyűgöző kastélyszálló egy hektáros dombos területen helyezkedik el, erdők és szőlőültetvények ölelésében. A kastély lakosztályainak ablakain kitekintve, szemet gyönyörködtető panoráma tárul elénk, ami minden itt töltött pillanatot különlegessé tesz. A vendégek számos szabadidős tevékenységet élvezhetnek, mint például vitorlázás, lovaglás és teniszezés, miközben a pihenést a parkban található medence teszi teljessé.

 

Az ingatlan megtekintéséhez kérjük, foglaljon időpontot, és győződjön meg személyesen is ennek a különleges kastélynak a páratlan szépségéről és luxusáról. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy Ön is részesévé váljon ennek az exkluzív életstílusnak a Balaton északi partján.

 

Ára: 2 500 000 Euró

 

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, hívását szeretettel várom!

 

Dr. Vincellér Zsuzsa

+36 30 815 2510

[email protected]

Térkép

network solutions vs ipage