Navigáció
Eladó Villa, kastély, kúria, Bér
Alapterület 1 050 m2,  111 557 m2 telek
Szobák száma 15
1500 millió Ft
Adatlap száma 10823949
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Építési mód: Tégla
  • Állapot: Felújított
  • Telekméret: 111 557 m2
  • Külső állapot: Felújított
  • Fűtés: Geotermikus fűtés
  • Szintek száma: 2
  • Villany: Bevezetve (230 Volt)
  • Víz: Van
  • Gáz: Vezetékes gáz

Ingatlan leírása

C I T Y C A R T E L

INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY

bemutatja: 

 

Nógrád megyében, Budapesttől 85 km-re Bér környékén,  a Mátra lábánál, az 1800-as évek elején épült, gyönyörűen újjáépített klasszicista stílusú kastély keresi leendő tulajdonosát.

 

A kastély 850 nm-es, alatta csodálatos, boltíves borospince található, jelenlegi tulajdonosai az újjáépítés során mindent megtettek azért, hogy visszakapja eredeti pompáját, megőrizve a múlt apró részleteit, ötvözve a mai kor legmodernebb elvárásaival.

 

2021 nyarán készült el a kastély és a vendégkastély, de azóta is folyamatos bővítések történtek. 2022-23-ban a kastélypark, a bejárati kapu, kerítés, 2023-ban a kerti konyha, szökőkutak, hátsó raktár, tároló.

 

A vendégház (kiskastély) kb. 180 nm, ahol egy nagy nappali, étkező, konyha, két hálószoba és két fürdőszoba kapott helyet.

A kiskastély alatt is nagy pince van, ahol az ingatlan vízberendezései kaptak helyet a nagy raktár mellett. Külön 150 nm-es raktár van a birtok felső részében, a domb oldalába süllyesztve.

A garázs 3 állásos, előtte hatalmas kocsibeállóval.

 

Geotermikus fűtés, a legjobb magyar faipari cég által készített egyedi külső és belső nyílászárók, csodálatos olasz hidegburkolatok, a közösségi helyiségekben, hálószobákban, látványkonyhában olasz svédpadló és táblaparketta, két cserépkályha, eredeti, restaurált kandalló, a hálószobákban selyemtapéták. Minden hálószoba más színben és hangulatban, ahogy a hozzájuk tartozó fürdőszobák is. Fitneszterem gépekkel, szauna (kiépítés előtt), szivar/játékterem. Professzionális riasztó és kamerarendszer. Eredeti antik tárgyak, kristály csillárok.

 

A birtok 11,2 hektár, teljesen bekerítve, a kastély körül 2 hektár parkosított kert található.

 

A meseszép kastély igazi kuriózum, mely magánkastélynak épült, a lehető legigényesebb anyagokkal, és műszaki megoldásokkal.

 

Magyarország legváltozatosabb természeti és vadvilágban gazdag területe a vidék.

A település történelmi emlékekben és műemlékekben, gazdag, a természet szépségét, a dombok, hegyek játékosságát, a tornácos parasztházakkal díszített épületeket egyaránt élvezhetik az idelátogatók.

 

A közelben található a Mátra, az ország legmagasabb pontjával, a Kékestetővel, télen síelési, nyáron túrázási lehetőségekkel. Innen páratlan kilátás nyílik a környező tájakra és a Magastátrára. A Mátrai tájvédelmi körzet, Parádsasvár, Hollókő az ófaluval és a Hollókői várral, az Apci tengerszem egyedülálló természeti szépségével. 

 

ÜDVÖZLETTEL:

DR VINCELLÉR ZSUZSA

ÜGYVEZETŐ, CEO, LUXURY SPECIALIST

+36 30-815-2510

[email protected]

 

CITY CARTEL BUDA KFT.

CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT.
1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.

1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121.

BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT
 
 

Térkép

network solutions vs ipage