Navigáció
Eladó Téglalakás, Debrecen, Nagyerdőalja
Csak nálunk
Alapterület 57 m2
Szobák száma 2
48.9 millió Ft
Adatlap száma 20000012
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Építési mód: Tégla
  • Állapot: Felújított
  • Emelet: 3. Emelet
  • Külső állapot:
  • Fűtés: Cirkó
  • Kilátás: Udvari
  • Bútorozottság: Bútorozott
  • Szintek száma: 3
  • Komfort fokozat: Összkomfort
  • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített
  • Villany: Bevezetve (230 Volt)
  • Víz: Van, saját vízórával
  • Gáz: Vezetékes gáz
  • Csatorna: Közműhálózatba bekötve

Ingatlan leírása

TÁGAS, VILÁGOS OTTHON A NAGYERDŐALJÁN


***Költözz be azonnal a magával ragadó, világos és tágas otthonodba, közel a Nagyerdőhöz***
 
Eladó Debrecenben, a Nagyerdőalján, a városi Sportuszodához közel egy amerikai konyhás nappali-étkezős, egy hálószobás világos, otthonos, fiatalos kialakítású, 16 lakásos téglaépítésű társasház, 3. emeletén található 57 m2-es, loggiás lakás, melyhez saját tároló és garázs tartozik. 
 
A LAKÁSRÓL:
 
A lakás a társasház harmadik emeletén található, melybe több ponton záródó biztonsági ajtón keresztül léphetünk be.
Az ingatlanba érkezve, kellemes méretű előtér fogad tárolási lehetőségekkel. Innen nyílik a lakás összes helyisége: a fürdőszoba, egyben a WC-vel, a nagyméretű hálószoba és a tágas amerikai konyhás nappali-étkező.
A konyha reggeliző pultos kialakítású, előnye, hogy külön ablaka is van ennek a térnek. A konyha gáztűzhellyel, MOSOGATÓGÉPpel felszerelt, valamint számos praktikus tárolási lehetőség található benne, valamint az itt elhelyezkedő nagyméretű beépített szekrényekben, ellátva mintegy a kamrafunkciót. Az egész nappali-konyha-étkező igen világos a hatalmas terasz nyílászárónak köszönhetően, melyen keresztül kijuthatunk a lakás loggiájára. A KLIMATIZÁLT nappaliban egy kényelmes dolgozósarok is kialakításra került.
A 3,5 m2-es loggia igazi összebújós hangulatú, ahonnan a napfelkeltét nézve fogyaszthatod el reggeli kávédat, vagy este a barátaiddal vitathatod meg az élet nagy dolgait. Kivételes adottságú kilátás, PANORÁMÁS ez, hiszen az erkély egy ősfás kertre néz.
 
A lakás hálószobája igazán kellemes méretű, van helye egy nagy gardróbszerkénynek, komódnak is, ahol minden ruhád elfér. Reggelente pedig itt köszöntenek először a napsugarak. 
 
A lakást a tágas és világos helyiségek jellemzik. A frissen festett falfelületeknek köszönhetően újszerű, valóban azonnal költözhető ingatlan érzését kapjuk a lakásba belépve. A kellemes, világos falfelületek, a fenyő beltéri ajtók és a hálószoba zöld padlószőnyegének összessége visszafogottan sugározza felénk az otthon melegét.  
 
 
MŰSZAKI ADOTTSÁGOK:
 
A társasház az 1970-es években épült, ám az agilis közös képviselőnek és a ház pénzügyi rendezettségének köszönhetően 2022 őszén az épület lapostető szerkezetének teljes hő-, és vízszigetelése újjáépítésre került.
A lakás kedvező hőtartását a mennyezeti részről ez biztosítja, valamint a 2018-ban beszerelt műanyag, két-, illetve háromrétegű melegperemes üvegezésű külső nyílászárók garantálják az alacsony fűtésköltséget.
A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági nyílászáró.
A lakás fűtését és használati melegvíz ellátását az ARISTON kondenzációs GÁZCIRKÓ kazán és radiátorok szolgálják. A tulajdonos a 2018-as, teljes körű felújítás alkalmával az eredeti gázkonvektoros fűtési rendszert alakíttatta át SZABÁLYOSAN, a hatóságok által leengedélyeztetve, ezzel is emelve az ingatlan értékét. Ekkor kapott teljesen új melegburkolatot a lakás, valamint a fürdőszoba új hidegburkolatot és szanitereket. 
A lakás REDŐNYÖKkel felszerelt.
A lakáshoz tartozik az alagsorban elhelyezkedő saját tároló, valamint elektromos kapuval nyíló udvaron található garázs. A lakás vételárán felül a garázs értéke 2,8 millió Forint, melyet kötelező megvásárolni. 
 
 
 
A KÖRNYÉKRŐL:
 
A lakás kiváló lokációban, a Nagyerdőalja népszerű utcájában helyezkedik el, mely közel található a városi Sportuszodához, a Kassai úti Debreceni Egyetemi Campushoz, a Nagyerdei Stadionhoz, további nagyerdei sportolási lehetőségekhez, rendezvények helyszínéhez (pl. konditermek, futópályák, különböző fesztiválok, koncertek, sportesemények, gasztronómiai programok). Könnyen megközelíthető innen az 1-es és 2-es villamosvonal. Autóval pedig könnyű kijutás biztosított a Nagyerdőn keresztül a városból az M35-ös autópályán, vagy a Kassai út felé a 4-es főúton keresztül. 
 
Olyanok számára ajánljuk ezt a lakást, akiknek fontos az AZONNALI használhatóság, számít a Nagyerdő adta lehetőségek közelsége (Sportuszoda, konditermek, futópálya, Stadion, Főnixcsarnok, irodaházak, Kassai úti Campus), legyen ez első otthona egyetemistának, fiatal összeköltöző párnak, vagy egy hosszútávú bérbeadásra építő befektetési lehetőség, amely rögtön pénzt tud termelni a könnyű kiadhatóságnak köszönhetően. 
 
Egyeztessünk időpontot és tekintsd meg a lakást élőben is, mert úgy még magával ragadóbb a hangulata!
 
 
 

Térkép

network solutions vs ipage