Navigáció
Eladó Téglalakás, Budapest, VII. kerület
Alapterület 124 m2
Szobák száma 3
295 millió Ft
Adatlap száma 10824576
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • Jó közlekedéssel
  • Építési mód: Tégla
  • Állapot: Luxus
  • Emelet: 6. Emelet
  • Fűtés: Házközponti fűtés
  • Bútorozottság: Bútorozott
  • Komfort fokozat: Dupla komfort
  • Villany: Bevezetve (230 Volt)
  • Víz: Van
  • Gáz: Vezetékes gáz
  • Csatorna: Közműhálózatba bekötve

Ingatlan leírása

A VII. kerületben, Astoriához közel, a presztízs értékkel bíró, 1939-ben épült, különleges, dupla lépcsősoros, elegáns előtérrel és 2 lifttel rendelkező, art deco Georgia ház 6. emeletén az épület egyik legszebb, 2024-ben teljes körűen felújított, bruttó 124 nm-es, nappali + 2 hálószobás, duplakomfortos, gépesített és berendezett luxuslakása keresi leendő tulajdonosát.

 

A lakás 117 nm-es, amelyhez a nappaliból 5 nm-es, a hálószobából pedig 1,3 nm-es erkély tartozik, helyiségei: előtér és közlekedő egyedi beépített szekrénysorral és bútorokkal, felszerelt amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, 2 exkluzív fürdőszoba, háztartási helyiség, gardrób.

 

A felújításkor a legjobb anyagokat, minőségi burkolatokat használtak fel.

 

A felszerelt amerikai konyhás nappalit exkluzív, egyedi stílusban alkották meg a praktikusság és az esztétika szempontjait figyelembe véve.

 

A speciális kezelésű gránit pult és az egyedi art deco borítású konyhabútor kialakítása mellett felső kategóriás konyhagépek (Gaggenau és Neff) kerültek beépítésre.

 

A tágas, fényárban úszó nappali egyedi design bútorokkal (Maxalto étkezőasztal, Rolf Benz kanapé, Barcelona fotel) lett berendezve, a reggeli kávénk elfogyasztása közben pedig az erkélyről szemlélhetjük a nyüzsgő belváros forgatagát.

 

A radiátoros fűtésrendszert igényesen az ablakok előtt padlóba süllyesztették minden szobában, továbbá inverteres Fischer design klímákat építettek be.

 

A kényelmes, erkélyes első hálószoba méretre készített bútorokkal berendezett dolgozó- és pihenőrésszel rendelkezik.

 

Az olasz Alpi cég plafonig érő, speciális furnér exkluzív beépített szekrénye szinte mindent elnyel.

Az igényesen kialakított master bedroomban Alpi furnér típusú férfi íróasztal, női fésülködő asztal, bőr betétes- női-férfi komód, minimál futonágy található, de  a kényelemhez önálló, egyedi igények figyelembevételével felszerelt, járható gardrób és exkluzív fürdőszoba is tartozik.

 

Mindkét fürdőszobában exkluzív szaniterek (Alessi one, Antonio Lupi, Hansgrohe) és kivételes, Versace burkolatok találhatóak.

 

Az ablakos tér eleganciáját növeli az öntött márvány kád, a designer radiátorok, az egyik oldaláról tükrös csúszásmentes zuhanypanel és a különleges csillár.

A lakásban a nyílászárók eredetiek, felújítottak.

 

A hatalmas, közös tetőterasz körpanorámával rendelkezik akár a Gellért-hegy Szabadság-szobráig is elláthatunk. De pihenésre, napozásra, kávézásra is alkalmas.

 

Az irányár: 295 M Ft, amely tartalmazza a lakás berendezését is (gépek, bútorok, csillárok) néhány kivétellel.

Azonnal költözhető.

 

Amennyiben a lakás felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal, tekintsük meg együtt!

dr Vincellér Zsuzsa
 
 

Térkép

network solutions vs ipage