Navigáció
Eladó Téglalakás, Budapest, VII. kerület, Külső-Erzsébetváros – Ligetváros
Alapterület 129 m2
Szobák száma 3
300 ezer €
( 118 646 997 Ft )
Adatlap száma 10823770
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Airbnb engedélyezett
  • CSOK igényelhető
  • Jó közlekedéssel
  • Kizárólagos
  • Építési mód: Tégla
  • Állapot:
  • Emelet: 2. Emelet
  • Külső állapot:
  • Fűtés: Gázkazán
  • Kilátás: Panorámás
  • Szintek száma: 3
  • Komfort fokozat: Összkomfort
  • Villany: Bevezetve (230 Volt)
  • Víz: Van, saját vízórával
  • Gáz: Vezetékes gáz

Ingatlan leírása

Napfényes SAROKLAKÁS Városligeti Panorámával a Néprajzi Múzeumnál!

CITYCARTEL
INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY
bemutatja:

 

NAPFÉNYES SAROKLAKÁS VÁROSLIGETI PANORÁMÁVAL ELADÓ!

 

Saját otthonnak és befektetési célú ingatlannak is tökéletes választás ez a nagy alapterületű, napfényben úszó saroklakás, aminek minden nagy ablaka a Néprajzi Múzeum - Városliget felé néz.

 

A lokációja fantasztikus, a kiváló infrastruktúra mellett a város hangjából semmi nem hallatszódik a lakásba a nyílászáróknak köszönhetően. Az ingatlan extra tágas, az ablakokból kinézve szinte a Central Parkban érezzük magunkat. 

 

Az ingatlan rövid távú kiadásra is alkalmas, aminél nagyon fontos szempont, hogy kiemelten magas pontszámot kap az elhelyezkedése, hiszen itt található karnyújtásnyira a megújult Városliget, benne  Nagy játszótér, a Néprajzi Múzeum, a Zene Háza, a Műcsarnok, a Szépművészeti Múzeum, a Hűsök tere, a milleniumi földalatti, a Széchenyi fürdő. a Fővárosi Nagycirkusz, az Állatkert, a Vajdahunyad vára és a tó, illetve Műjégpálya, éttermek közül a híres Gundel, a Robinson, a Nyereg a Pántlika és még megannyi turista csalogató attrakció.

 

A 3 emeletes, szép homlokozatú, LIFTES ház 2. emeletén található lakás a tulajdoni lapon 129 nm, a valóságban 130 nm,  3 hatalmas szobából áll, 2 fürdőszobája van és teljesen körbejárható.

 

Az ingatlan jelenleg határozatlan idejű szerződéssel bérbe van adva és irodaként üzemel. A társasházban folyamatosan napirendi pontként szerepel a ház további fejlesztéseinek terve, aminek keretében üvegliftet szeretnének beépíteni és a belső udvarra egy vízesést.

 

Az ingatlan lokációjának köszönhetően nagyon népszerű a külföldiek számára, akik mind rövid-mind pedig hosszú távra szívesen bérlik.

 

Aki ide költözik, annak mindennapi élete része lehet a Városliget adta számos lehetőség a reggeli futástól a késő esti romantikus sétáig, számos kulturális program, valamint az összes itteni világhíres látnivaló. A közlekedés kiváló, a környéken három troli is közlekedik és a földalatti is könnyen megközelíthető.

 

A lakás állapota jó, műanyag nyílászárók vannak benne (az épület nem műemléki), a villanyvezetékek ki vannak cserélve és fűtéskorszerűsítés is volt (cirkófűtéses).

 

Ha az ingatlan felkeltette érdeklődését, további kérdése van vagy szeretné megtekinteni, forduljon hozzám bizalommal, készséggel állok rendelkezésre.

 

DR. LÁSZLÓ TÍMEA
INGATLANFORGALMI SZAKJOGÁSZ - INGATLANSZAKÉRTŐ

 

+36 30 815 2504

[email protected]

 

CITY CARTEL BUDA KFT.
CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT.
1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.


1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121.
BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

 

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

 

CITYCARTEL

INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY

presents:

 

SUNNY CORNER APARTMENT WITH VÁROSLIGET PANORAMA FOR SALE!

 

This spacious, sunlit corner apartment is a perfect choice both as a private home and as an investment property, with all its large windows facing the Museum of Ethnography and Városliget.

 

The location is fantastic, and thanks to the high-quality windows, none of the city's noise can be heard inside the apartment despite the excellent infrastructure. The property is extra spacious, and looking out of the windows, one feels almost as if they are in Central Park.

 

The property is also suitable for short-term rental, where its prime location receives very high marks, as the renewed Városliget is just a stone's throw away, featuring the Great Playground, the Museum of Ethnography, the House of Music, the Kunsthalle, the Museum of Fine Arts, Heroes' Square, the Millennium Underground, the Széchenyi Thermal Bath, the Capital Circus, the Zoo, Vajdahunyad Castle, the lake, and the ice rink, as well as famous restaurants such as Gundel, Robinson, Nyereg, and Pántlika, among many other tourist attractions.

 

Located on the 2nd floor of a beautiful, 3-story building with an elevator, the apartment is listed as 129 sqm on the property deed but is actually 130 sqm. It consists of 3 huge rooms, 2 bathrooms, and is fully walkable.

 

The property is currently rented out under an indefinite contract and is operating as an office. Continuous development plans for the building are on the agenda, which include the installation of a glass elevator and a waterfall in the inner courtyard.

 

Due to its location, the property is very popular among foreigners who are happy to rent it both short-term and long-term.

 

Living here means having the numerous opportunities provided by Városliget as part of daily life, from morning runs to late-night romantic walks, numerous cultural programs, and all the world-famous attractions in the area. The transportation is excellent, with three trolleybuses and easy access to the underground nearby.

 

The condition of the apartment is good, with plastic windows (the building is not a historical monument), the electrical wiring has been replaced, and the heating has been modernized (circulating heating system).

 

If this property has caught your interest, you have further questions, or would like to view it, please feel free to contact me, I am at your service.

 

 

DR. TÍMEA LÁSZLÓ

REAL ESTATE LAWYER - REAL ESTATE EXPERT

 

+36 30 815 2504

[email protected]

 

CITY CARTEL BUDA LTD. CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY LTD.

1118 BUDAPEST, HEGYALJA ROAD 54.

1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET AVENUE 121.

BUDAGYÖNGYE SHOPPING CENTER

Térkép

network solutions vs ipage

Hasonló ingatlanok

116 m2
145.4 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, VII. kerület
136 m2
129.9 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, VII. kerület, Belső-Erzsébetváros