Navigáció
Eladó Szálloda, panzió, Ladánybene
Alapterület 755 m2,  4 175 m2 telek
Szobák száma 11
1.2 millió €
( 471 131 982 Ft )
Adatlap száma 10824810
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Kertkapcsolatos
  • Kizárólagos
  • Luxus ingatlanok
  • Medencés
  • Építési mód: Tégla
  • Állapot: Újszerű
  • Telekméret: 4 175 m2
  • Külső állapot: Újszerű
  • Kilátás: Kertre néző
  • Bútorozottság: Bútorozott
  • Komfort fokozat: Luxus
  • Akadálymentesítés: Részben akadálymentesített
  • Villany: 230 - 400 Volt
  • Víz: Van
  • Gáz: Vezetékes gáz
  • Csatorna: Derítő

Ingatlan leírása

Eladó panzió, étterem és rendezvényközpont - a nyugalom és elegancia tökéletes keveréke

C I T Y C A R T E L

INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY

bemutatja:  

 

Eladó panzió, étterem és rendezvényközpont - a nyugalom és elegancia tökéletes keveréke

 

- 4175 nm-es telken 755 nm-es különleges, Bali hangulatú épületkomplexum wellnessel és medencével rendelkező 9 szobás panzióval, konferenciateremmel, étteremmel, bárral, kerti grillezővel, sportpályával, önálló parkoló udvarral -

Kizárólag irodánk kínálatában

 

Varázslatos Bali hangulatát idéző, teljesen felszerelt, berendezett, medencés, exkluzív 9 szobás panzió, bár, étterem és rendezvényközpont Ladánybenén, a település szívében, amely páratlan lehetőségeket kínál vendéglátás, sporttevékenységek vagy rendezvények lebonyolítására!

 

Az épületkomplexum teljes nettó területe 755 nm (454 nm étterem és rendezvényközpont + 215 nm hotel + 68 nm lelátó + melléképületek)

 

Főbb jellemzői

 

Telek

A 4175 nm-es telek két helyrajzi számon található, amelyből a 2877 nm-es részen az épületkomplexum, az 1298 nm-es telken pedig a kőzúzalékkal burkolt, 30-40 autó számára elegendő helyet biztosító, de akár fejlesztésre alkalmas (a parkoló egy részére akár szép családi házat is lehet építeni)  zárt parkoló helyezkedik el. A telek építési övezete: Vt – Településközpont vegyes terület.

 

Épületkomplexum

A szálláshely 2016-ban épült, majd 2022-ben bővítésre került.

A komplexum négy fő egységre bontható: a kereszteződésben, közvetlenül az utcafronton, a 2016-ban épült, sarok épületben található étterem-bár-wellness-rendezvényterem, a belső telekhatár mellett, a 2016-ban épült, majd 2022-ben bővített, medencére néző, hangulatos, 2 szintes, 9 szobás szálloda, a két épület által közrefogott kb. 100 nm felületű kültéri medence és jacuzzi a fentieket kiszolgáló grill terasszal, valamint a külön utcai bejárattal elérhető, tenisz- és futball pályának alkalmas sportpálya és lelátó.

 

Részletek

 

Étterem és rendezvényterem

 Az utcafronti sarok épületben található  étterem és rendezvényközpont összesen br 501 nm (nettó 454 nm), ebben benne van a 132 nm-es, fedett üvegezett étterem/rendezvényterem, 118 nm-es rendezvényterem, 67 nm-es bár, a wellness, szauna, gőzkabin, konyha, iroda és kiszolgáló helyiségek, raktár, mellékhelyiségek.

A konferenciaterem ideális helyszíne lehet üzleti megbeszéléseknek, tréningeknek vagy kisebb konferenciáknak, max. 50 fő befogadására alkalmas, és minden szükséges technikai eszközzel felszerelt.

Tökéletes esküvők, családi vagy baráti események vagy céges rendezvények lebonyolítására.

Az épületben található a medencetérre kijárattal rendelkező wellness részleg is, mögötte pedig gyerekek számára kis játszóteret is kialakítottak.

 

Szálloda

A 215 nm-es panzió 9 egyedi szobával (8 db 1 szobás, 1 db 2 szobás) rendelkezik, amelyek összesen 18-30 fő elszállásolására alkalmasak. A földszinten négy standard szoba várja a vendégeket, az emeleten öt egyedi design szoba kapott helyet, mindegyik különleges stílusban berendezve. A szobák mindegyike külön fürdőhelyiséggel, televízióval, egyénileg állítható klímával és mini hűtővel felszerelt.

 

Kültéri medence és sportlétesítmények

A 100 nm-es medence és a jacuzzi a grillterasszal kiegészítve kiválóan alkalmas szabadtéri rendezvényekhez -a 68 nm-es lelátóval ellátott sportpálya pedig ideális helyszín baráti mérkőzésekhez vagy akár helyi sporteseményekhez. A lelátónál tárolók, mellékhelyiségek kerültek kialakításra. 

 

Wellness és szabadidős lehetőségek

A beltéri wellness részleg 2022-ben került kialakításra, ahol szauna, gőzkabin és jakuzzi várja a vendégeket, biztosítva a teljes kikapcsolódást a hidegebb hónapokban is.

A grill terasz a nyári időszakban 10-30 fős rendezvényeknek ad otthont, ahol a kinti grill konyha teljes felszereltséggel rendelkezik, így akár bográcsozásra is van lehetőség. A kinti szórakozási lehetőségek között található a medence, jakuzzi, kivilágított műfüves sportpálya, ping pong asztal és egy kis játszótér a kisebb gyerekek számára.

 

Lehetséges felhasználási lehetőségek

A magán célra való hasznosításon kívül lokációja és kialakítása okán elsősorban vendéglátásra, sporttevékenységre és rendezvények tartására alkalmas, de lehetőség van az alábbi opciók megvalósízására:

 

Exkluzív szálláshely

Az egyedi stílusú szobák lehetőséget kínálnak arra, hogy a helyszínt exkluzív, boutique panzióként üzemeltessék - a különleges szobák stílusa és a luxus szolgáltatások ideálisak lehetnek a prémium vendégek számára, akik különleges élményeket keresnek.

Céges üdülő

A helyszín ideális vállalatok számára, hogy munkavállalóiknak pihenést biztosítsanak, csapatépítő programokat szervezzenek, vagy akár konferenciákat és tréningeket tartsanak. A szálloda egyedi szobái és a rendezvényterem tökéletes környezetet biztosítanak ezekhez az eseményekhez.

Esküvői helyszín

A romantikus és varázslatos környezet tökéletes esküvői helyszín, ahol a fedett terasz, a kültéri medence, és a wellness szolgáltatások biztosítják a felejthetetlen élményt a nagy napon.

Tematikus hétvégék

A szálloda és rendezvényközpont tematikus rendezvények, workshopok, vagy kreatív események szervezésére is alkalmas. Például lehetőség van borkóstoló hétvégékre, gasztronómiai fesztiválokra, művészeti workshopokra, vagy akár wellness retreatekre is.

Sport-, wellness-, egészség központ

A sportpálya, medence, és wellness létesítmények lehetőséget adnak sporttáborok, wellness hétvégék, vagy akár egészségtudatos programok szervezésére. Ez a helyszín tökéletes a sport- és egészségközpontok számára, akik exkluzív környezetben szeretnék vendégeiket fogadni.

Kulturális és művészeti központ

A rendezvényközpontban helyet kaphatnak kulturális és művészeti események. A hely varázslatos környezete inspiráló helyszín lehet művészek és előadóművészek számára.

Magánklub vagy elit üdülő

Az ingatlan exkluzív klubként is működtethető. A szálloda és wellness létesítmények prémium élményt nyújtanak, így a helyszín tökéletes választás lehet egy privát klub vagy luxus üdülő számára.

Továbbképző és oktatási központ

A helyszín ideális lehet továbbképző tanfolyamok, oktatási workshopok, vagy tréningek szervezésére. A rendezvénytermek és szálláshelyek kényelmes környezetet biztosítanak a résztvevők számára, akik a tanulás mellett kikapcsolódásra is lehetőséget kapnak.

Privát wellness retreat

Az ingatlan kiváló lehetőséget nyújt egy exkluzív wellness retreat létrehozására, ahol a vendégek a természet közelségében, luxuskörülmények között pihenhetnek, regenerálódhatnak. A medence, jakuzzi, szauna és gőzkabin mind-mind a tökéletes kikapcsolódást szolgálják.

 

A további felhasználási lehetőségeknek csak a képzelet szab határt.

 

Lokáció:

Ladánybene község Bács-Kiskun vármegye Kecskeméti járásában, Bács-Kiskun vármegye északi határán, a Duna-Tisza köze és a kiskunsági homokhátság térségében található, Kecskeméttől 24 kilométerre északnyugatra. A község megközelíthetősége jó, akár a fővárosból, akár a vármegye székhelye, Kecskemét irányából érkeznek ide a látogatók. Itt találták meg a Bene vitézként híressé vált honfoglalás kori harcos leleteit. A 14. században lakott volt.

Az utak és mellékutak állapota megfelelően karbantartott.

A közbiztonság megfelelő, az utca éjszaka kivilágított.

A község könnyen megközelíthető mind a fővárosból, mind a környező nagyvárosokból, így ideális helyszíne lehet akár a hétvégi pihenésnek, akár hosszabb tartózkodásnak is.

 

Infrastruktúra:

Az utca a telek bejáratig aszfaltozott, így bármilyen gépjárművel könnyen megközelíthető a terület. Parkolás a telken zárt parkolóban lehetséges, illetve közvetlenül az épület előtt, mindkét határoló utcán akár 10 gépjármű is tud parkolni. Egybefüggő sík, közel szabályos téglalap alakú telek. Az utca felől teljes egészében tégla kerítés határolja a telket, a személyi és gépjármű bejáróval.

A területen csatornahálózat nincs, de ezen kívül az ingatlan közművesített, beleértve a vízhálózatot, elektromos rendszert, gázellátást. A fűtési és hűtési rendszer hőszivattyúval, napelemmel, inverteres klímákkal megoldott, a hő leadók padlófűtés és radiátor, a használati meleg víz ellátást kiegészítő meleg víz tartály biztosítja.

  

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Lépjen kapcsolatba velünk, és fedezze fel személyesen ezt a csodálatos ingatlant, amely minden részletében az Ön kényelmét szolgálja!

Hívását szeretettel várom, amennyiben kérdése lenne, vagy szívesen megtekintené!
 

ÜDVÖZLETTEL:

DR VINCELLÉR ZSUZSA

ÜGYVEZETŐ, CEO, LUXURY SPECIALIST

+3630-815-2510

[email protected]

Térkép

network solutions vs ipage