Navigáció
Eladó Rezidencia, Kyrenian, Ciprus
Alapterület 210 m2
Szobák száma 5
425 ezer £
( 198 092 503 Ft )
Adatlap száma 10822018
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Építési mód: Tégla
  • Állapot: Új építésű
  • Kilátás: Tengerre néző
  • Szintek száma: 1
  • Villany: Bevezetve (230 Volt)
  • Víz: Van

Ingatlan leírása

Tengerparti Villa

C I T Y C A R T E L

INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY

bemutatja:

 

Ciprus keleti oldalon található Kyrenian a Bahceli övezetben. A tökéletes parti elhelyezkedés teszi érdekessé ezt a projektet a maga százezer négyzetméter területre épült lakásaival, melyek csak 12 000 négyzetmétert foglalnak magukban. Ezek a lakások zavartalan kilátást biztosítanak a tengerre és a hegyekre egyaránt.

 

4+1 szobás, hatalmas 210 nm villa, csodálatos kilátással, 30 nm erkéllyel, további 40 nm terasszal és saját 48 nm medencével a most épülő  projektben csupán pár percre a mediterrán tengertől!

 

 

A 229 ingatlanból álló projekt 3 különálló ütemben épül. A tágas stúdiótól az 1 és 2 hálószobás apartmanokon át a látványos bungalókig és modern villákig minden ingatlan típus elérhető lesz. Az épületek között friss gyümölcsös- és zöldséges kertek kerülnek kialakításra. Az ingatlanok belső falait az építtető cég védjegyének számító természetes kőfal burkolatok teszik egyedivé!

 

AZ EGÉSZ PROJEKT KÖZPONTI TÉMÁJA AZ ANTI-AGING. A tulajdonosok számára kialakított közös helyiségekben és kertben már a legmodernebb aquapóniás termesztés folyik, mely a környezetet kímélve juttatja Önöket a legfinomabb ÉS LEGEGÉSZSÉGESEBB gyümölcsökhöz, zöldségekhez, gyógynövényekhez és fűszernövényekhez. 

 

Az Ön pihenését, feltöltődését számos szolgáltatás fogja biztosítani mint például a külső és belső medencék, tengervizes medence, spa és wellness lehetőségek, edzőterem, szauna, strandbár, éttermek, bárok, vízi sportközpont, játszóterek.

 

 

Térkép

network solutions vs ipage

Hasonló ingatlanok

225 m2
204.12 millió Ft
Eladó Rezidencia
, Ciudad Quesada