Navigáció
Eladó Irodaház, Budapest, XI. kerület, Sashegy
Csak nálunk
Alapterület 360 m2,  836 m2 telek
Szobák száma 14
525 millió Ft
Adatlap száma 10824713
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • Euró
  • Luxus ingatlanok
  • Zöldövezeti
  • Építési mód: Tégla
  • Állapot: Felújított
  • Telekméret: 836 m2
  • Külső állapot: Felújított
  • Fűtés: Hőszivattyú
  • Kilátás: Panorámás
  • Bútorozottság: Gépesített
  • Szintek száma: 3
  • Komfort fokozat: Luxus
  • Villany: Bevezetve (230 Volt)
  • Víz: Van
  • Gáz: Vezetékes gáz
  • Csatorna: Közműhálózatba bekötve

Ingatlan leírása

 

C I T Y C A R T E L

INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY

bemutatja: 

 

 

Budapesten, a XI. kerület presztízs értékű részén, Sashegy déli lejtőjén, Sasad csendes utcájában, a természetvédelmi terület közelében, panorámás, zöldövezeti, 836 nm-es, 2 utcai főbejárattal rendelkező intim telken található, magával ragadó, stílusos luxus úri villa keresi leendő tulajdonosát.

 

A 360+50 nm-es, háromszintes, impozáns nagypolgári villa a Provence-i házak romantikus hangulatát idézi, a napsütés egész nap körbe járja.

A 11+3 szobás, 7 fürdőszobás épület varázslatos atmoszférájával azonnal birtokba vehető, és akár több generáció számára is tökéletes otthon lehet.

 

A villaház története az 1930-as évekre nyúlik vissza, régebben társasházként funkcionált. Azóta folyamatosan karbantartották, majd 2023-ban teljes körű felújításon esett át, megőrizve eredeti báját.

Az épület fehér falai, zöld zsalugáterei és díszes kovácsoltvas részletei mind a Provence-i stílus jellegzetes elemei, a természetes anyagok, a világos színválasztás pedig rusztikus eleganciát kölcsönöz.

 

A 360 nm-es villaépület négy külön bejáratú lakrészt tartalmaz:

 

Az emeleten található egy kétszintes, étkező-konyha + 6 szobás (alsó szinten panorámás nappali nagy ablakokkal, 3,5 m belmagassággal, 2 szoba, fürdőszoba, vendégfürdő, mosókonyha – felső szinten 3 szoba, 2 fürdőszoba) vintage hangulatú lakosztály, amelynek legfelső emelete akár még tovább szeparálható. A tetőtér vörösfenyő gerendázatú, 25 cm paplan szigeteléssel biztosítja a kellemes klímát.

 

A földszinten három, önálló bejárattal rendelkező apartman található, amelyek ideálisak családtagok(nagy gyerekek, nagyszülők), személyzet, vagy akár munkavállalók elszállásolására, illetve befektetési célból is kiadhatók.

Apartman 1: szoba konyhával, oldalkertben terasszal („merengő”)

Apartman 2: étkező/nappali, szoba, előszoba, fürdőszoba, privát grillterasz

Apartman 3: Szoba konyhával, fürdőszobával, panoráma borterasszal, panorámás kilátással, fedett szivar-terasszal

 

Az épület utcafrontján egy 50 nm-es, utcáról szeparáltan megközelíthető, üvegportálos, háromszobás

lakrész/iroda/tárgyaló/rendelő/üzlethelyiség található fürdőszobával, amely kiválóan hasznosítható akár lakhatási, akár üzleti célra, szintén bérbe adható, de akár garázzsá is alakítható.

A földszinti apartmanok és a lakosztály alsó szintje ízlésesen berendezett, mely berendezések megvétele megállapodás tárgyát képezheti.

 

Az épület homlokzatán található dekoratív elemek, mint például a felső szinten lévő ívelt díszítések, hozzájárulnak a villa egyedi megjelenéséhez és emelik az ingatlan exkluzivitását.

 

A villa teraszairól lenyűgöző panoráma tárul elénk a városra és a Gellért-hegyre. A teraszosan kiépített díszkert a Citadellára és a városra nyújt kilátást. A földszinti apartmanokhoz hangulatos koktél-, szivar-, grill-, kávé- és merengő teraszok tartoznak, amelyek tökéletes helyszínt biztosítanak a lenyűgöző panoráma élvezetéhez, valamint a pihenéshez és relaxáláshoz is.

 

Az épület 2023-as teljes, műszaki és esztétikai felújítása során minőségi anyagokat használtak fel.

Megtörtént a tető és héjazati anyag-, a külső nyílászárók-, a szaniterek- és burkolatok cseréje, hőszigetelés - az épület homlokzata 18 cm-es dryvit szigetelést kapott.

A nyílászárók 3 rétegűek, különösen jó szigetelést biztosítanak

A fűtést az épületben korszerű, alacsony fenntartási költséghatékonyságú hőszivattyús padlófűtés biztosítja, továbbá megtörtént a napenergia fogadására való előkészítés, engedély igénylés, így a költségek további csökkentésére is van lehetőség.

A korszerűsítés során néhány eredeti alapanyag felhasználására is törekedtek, pl. antik téglákat építettek be, a ház hangulatának és patinájának megőrzése érdekében.

A kerti feljárók, járdák nemes, igényes kőburkolattal lettek ellátva.

Az udvari térburkolatok alatt új közmű hálózati rendszer húzódik: víz, villany és csatorna.

 

Az épület körül gondosan elhelyezett növények és fák nemcsak természetközeli hangulatot teremtenek, hanem növelik az ingatlan privát jellegét is. A zöld növényzet harmonizál a villa zöld zsalugátereivel.

 

A parkolás jelenleg kapun belül a villa kertében 4 autó számára, az ingatlan előtt pedig további 2 autó számára biztosított.

 

A villa természetes környezetben helyezkedik el, ami nyugodt és pihentető atmoszférát teremt. Ez különösen vonzó lehet azok számára, akik a városi élet zajától távol keresnek egy elegáns menedéket.

 

Az ingatlan kialakítása miatt ideális lehet több generációs otthonnak, rezidenciának, cégközpontnak, irodaháznak, rendelőnek vagy egyéb szolgáltatásnyújtó, befektetési funkciókkal is ellátható, a lehetőségeknek csak a képzelet szab határt.

 

Kiváló közlekedési lehetőségeket biztosít mind autóval, mind tömegközlekedéssel, ami ideálissá teszi a lokációt lakó- és üzleti célokra egyaránt.

 

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal. Hívását szeretettel várom.

ÜDVÖZLETTEL:

DR VINCELLÉR ZSUZSA

ÜGYVEZETŐ, CEO, LUXURY SPECIALIST

+36 30-815-2510

[email protected]

 

CITY CARTEL BUDA KFT.

CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT.
1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.

1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121.

BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

Térkép

network solutions vs ipage