Navigáció
Eladó Építési telek, Budaörs, Budaörsi Kamaraerdő
Csak nálunk
Alapterület 4 200 m2
Szobák száma
210 millió Ft
Adatlap száma 10824343
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Zöldövezeti
  • Telekméret: 4 200 m2
  • Villany: Bevezetve (230 Volt)
  • Víz: Víz a telken
  • Gáz: Gázcsonk a telken
  • Csatorna: Csatorna az utcában

Ingatlan leírása

CITYCARTEL
INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY
bemutatja:

 

 

Festői panorámájú, utolsó építhető telkek egyike Kamaraerdőn

 

 

Pazar és különleges tájba vesző telek kínálkozik eladásra Budaörs Kamaraerde-i szegletében, mely egyedülálló kétoldalú panorámával büszkélkedik. Sőt, mint köztudott a környéken egyre  kevesebb az építésre alkalmas terület, így már szinte önmagában is ma már kuriózum, hogy egyáltalán megvásárolható.

 

E rendkívüli terület valóságos ritkaság, a panromát kedvelők számára is. A városi kilátás szerelmeseinek kilátás nyílik Budaörs Kőhegyére, a 11. és 12. kerületre, a Gellért-hegyre, gyakorlatilag az egész városra egészen a Szabadság-szoborig,mely nem csak nappal,hanem éjszaka is csodálatos élményt nyújt a város fényeivel.
A természet szerelmeseinek a másik irányba tekintve Törökbálint Tükörhegyére és a Biatorbágyi dombságára nyílik kilátás, ahol a természet csendje és békéje ölel át.

 

A telek jelenleg zártkert besorolású, 3%-os beépíthetőséggel, ami azt jelenti, hogy 120 négyzetméteres alapterületű épület emelhető háromszintesen, összesen 360 négyzetméteren. Minden szükséges közművel rendelkezik, beleértve a vizet, a gázt és a villanyt. A csatorna mindössze 80 méterre található az utcában. Az aszfaltozott út mellett, családi házas környezetben nyugszik.

 

Az ingatlan magasabban helyezkedik el az utcához képest, a felső részen már kialakították a területet, teremtve ezzel egy ideális építési teret. Itt a természet közelségét élvezhetjük, egy csendes környezetben, ahol a madarak csicsergése kíséri utunkat. Az új tulajdonosnak lehetősége nyílik megcsodálni a varázslatos napfelkeltét és naplementét ezen elbűvölő telken.

 

 

Ne hagyja ki ezt a lenyűgöző alkalmat!

Keressen bizalommal a megtekintéssel kapcsolatban!

 

 

ÜDVÖZLETTEL:

Frank Szabina

ÉRTÉKESÍTÉSI MUNKATÁRS - SALES ASSOCIATE

+3630 815 2516

[email protected]

 

CITYCARTEL - International Luxury Real Estate Agency
1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.

1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121.

BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

www.citycartel.hu
 

A CITYCARTEL Magyarország legnagyobb luxus ingatlaniroda hálózata, több mint 24 éve foglalkozik professzionális ingatlanközvetítéssel belföldön és külföldön. A több ezres exkluzív portfólióban a belföldi és külföldi ingatlanpiac legjobb ingatlanjai találhatóak. 

A CITYCARTEL ingatlanirodák szeretettel várják Önt is országszerte.

Térkép

network solutions vs ipage