Navigáció
Eladó Családi ház, Budaörs
Alapterület 380 m2,  1 208 m2 telek
Szobák száma 6
590 millió Ft
Adatlap száma 10824784
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Építési mód: Tégla
  • Állapot: Luxus
  • Telekméret: 1 208 m2
  • Külső állapot: Kiváló
  • Fűtés: Hőszivattyú
  • Kilátás: Panorámás
  • Komfort fokozat: Luxus
  • Villany: Bevezetve (230 Volt)
  • Víz: Van
  • Csatorna: Közműhálózatba bekötve

Ingatlan leírása

ENERGIATAKARÉKOS OKOSOTTHON!

CSODÁLATOS KÖRNYEZET, MAGAS MINŐSÉG!

PANORÁMA BUDAÖRSRE!

Eladásra kínálok egy korszerű, kivételes adottságú családi házat, Budaörs kedvelt részén, csendes zsákutca legvégén, természetvédelmi területtel határos elhelyezkedéssel,1208 nm-es telken. Az ingatlan 2 utca felől megközelíthető, mindkét utcát kizárólag az ott élők használják, átmenő forgalomtól, zajtól, portól mentes. Csak a madárcsicsergés hallatszik...

A 380 m2-es ház a legkorszerűbb gépészeti és építési technológiával épült.

FŰTÉS - HŰTÉS - SZELLŐZÉS - Az épület fűtését, hűtését és melegvíz ellátását két korszerű hőszivattyú biztosítja, padló fűtéssel, geotarifával. A folyamatos friss kellemes levegőről a hálószobákban kiépített szellőztető rendszer gondoskodik.

A teljes BIZTONSÁGTEHNIKA-KAMERA-RIASZTÓ rendszer kiépített, a távfelügyeletre bekötött. Visszanézhető felvétellel, lakótérben monitorral, szünetmentes tápegységekkel ellátva áramszünet esetére.

EGYÉB KÉNYELMI SZOLGÁLTATÁSOK - távirányítós motoros redőnyök, szúnyoghálók, magas minőségű MIELE márkájú konyhai gépek ( beépített: sütő, tűzhely, mosogatógép, mikró), beépített kávéfőzővel és zöldségpárolóval is rendelkezik.

Az épületben az OKOS HÁZ funkció is kialakításra került-(távolról vezérelhető rendszer, ami kiterjed a fűtés, szellőztetés, árnyékolás, biztonság technika, kapuk nyitása-zárása). A ház üzemeltetése rendkívül gazdaságos, teljes ház fűtési-hűtési áramköltsége 46.000Ft átalányban.A fogyasztási áramot a tetőn lévő napelemek termelése teljesen kiteszi.

Műszaki paraméterek:

-1208 nm telek, 2 utcával határos,
-380 nm belső alapterület,
-10 KW napelem (42 db),
-4 db napkollektor,
-2x11 KW levegőszivattyú, hűtő-fűtő, padló és mennyezet,
-levegőkeringető rendszer,
-minden szobában termosztát (6 db),
-400 literes melegvíz tároló, kollektor is hajtja,
-okosotthon rendszer,
-riasztó, 
-kamera rendszer belső monitorral, adatrögzítővel,
-szünetmentes tápellátás akkumulátorokkal,
-beépített terasz, télen padlőfűtéssel,
-mindenhol alu redőnyöny, programozhatók,
-3,5x7 méteres (35köbméteres) medence Astrapool gépészettel, hőcserélővel, de a kollektorok is melegítik külön,
-parkosított kert öntözőrendszerrel,
-garázsajtóval ellátott külső tároló-műhely kb 14 nm,
-kertben külön kialakított kertigép tároló kb 10 nm,
-automata éjjeli, külső támfal és kert világítás, belső lépcső világítás,
-konyhában a sütő, tűzhely, zöldség pároló, mosogatógép, KV főző, mikró MIELE.

HELYISÉGEK

A funkcionális terek három szinten helyezkednek el, köztük egy kényelmes lépcső teremt belső kapcsolatot.

UTCASZINT - Három gépkocsi számára garázs, elektromos autótöltővel felszerelve, kertkapcsolatos szoba jakuzzival, páramentes TV burkolat áll rendelkezésre. Szauna, fürdőszoba, mosókonyha, a felső szintekről ideérkező szennyes ledobóval, gépészeti helyiség és tároló is itt kapott helyet. A garázsok mellett egy pinceszerűen kialakított szerelő műhely is megvalósításra került, külön garázskapuval zárható, 14 m2 területű.

KÖZÉPSŐ SZINT - Az épület bejárata az elegáns beüvegezett télikerten keresztül az előszobába vezet. A bejárattal szemben tároló szoba található a kényelmes lepakoláshoz és egy a mosdóhelyiség. A szülők kényelmét,a teraszkapcsolatos hálószoba egybenyitott gardróbbal, és kádas fürdőszobával szolgálja. Az előszobából a másik irányban haladva az impozáns nagy belmagasságú nappali-konyha-étkező térbe jutunk, amely praktikusan kamrával lett kiegészítve. A tágas tér rengeteg ablakkal és nyitható teraszajtókkal kivitelezett, panorámás kilátással Budaörsre és ahonnan minden irányba a természetben gyönyörködhetünk. Samott téglás kandalló kályha a téli hangulatért felel. Jelenlegi nappali exkluzív, egyedi bútorokkal és kiegészítőkkel van berendezve, de ízléses modern konyha kialakításnak köszönhetően bármely más stílussal könnyen ötvözhető az új tulajdonos kedve szerint.

EMELETI SZINT - A közlekedőtéren át a nappali felső folyosójára jutunk. Fürdőszoba, mellékhelyiség, három kényelmes méretű hálószoba található ezen a lakrészen. A lejtős telek adottságai által mindhárom szobához külön teraszajtó tartozik.

KERT - a telek adottságaihoz nagyon jól illeszkedően kialakított, tudatosan főként örökzöldekkel beültetett, minimális kerti munkával könnyen karbantartható. A 35 köbméteres KÜLTÉRI MEDENCE és mozgatható tetejű kerti pergola mind a pihenést szolgálja. A medence mellett az egyedi és praktikus kialakítású tűzrakóhely is kiváló szabadidős elfoglaltságot biztosít.

PARKOLÁS - elektromos töltő el felszerelt 3 állásos garázsban, kerten belül további 2 gépkocsi beálló, 

Itt minden a kikapcsolódást, kényelmet szolgálja, teljesen intim környezetben! Jó szívvel ajánlom!

Ideális 3 gyermekes családnak, vagy olyan érdeklődőknek, akiknek fontos a magas műszaki felszereltség, szeretik az innovatív megoldásokat és gyönyörű helyen szeretnének élni Budapest közelségében.
 

Térkép

network solutions vs ipage