Magyar
English
中文<<
Pусский
Italiano
Français
Español
Ελληνικά
Tiếng Việt
Slovenský
Navigáció
A legjobb ingatlan specialisták egy helyen!

Alkalmazkodunk a változó piac kihívásaihoz

✔   Választhat érintésmentes ingatlanbemutatást
✔   Hatékony, gyors, átlátható ügymenetet biztosítunk  
✔   Keresse Önhöz legközelebb található irodánkat  
✔   Kérje személyre szabott ajánlatunkat
Kiadó Üzlethelyiség, Budapest, VIII. kerület
Alapterület 700 m2
Szobák száma
950 ezer Ft
Adatlap száma 10821859
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookGplusTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Építési mód: Tégla
  • Állapot: Átlagos
  • Külső állapot:
  • Fűtés: Gázkazán
  • Kilátás: Utcára
  • Villany: 230 - 400 Volt
  • Víz: Van, saját vízórával
  • Gáz: Vezetékes gáz
  • Csatorna: Közműhálózatba bekötve

Ingatlan leírása

Rendezvényháznak, fitness teremnek alkalmas épület metróhoz közel!


Az Erkel színház és II. János Pál Pápa tértől két perces sétára, nagy belmagassággal rendelkező, galériázott, részben alápincézett, természetben bruttó 729 nm-es riasztóval felszerelt üzlethelyiség kiadó.
 
Az üzlethelyiség az épület földszintjén helyezkedik el, a teljes alapterülete 588 nm. Kívülről négy ablakos helyiséggel és két bejárati ajtóval rendelkezik. Az egyik árumozgatásra alkalmas, közvetlenül a raktár felé. Az irodai helyiség is elől található, az ablakok hőszigeteltek. Az előtérből nyílik a nagycsarnok, ebből pedig a női, férfi wc, öltöző, két zuhanyzó, és a személyzet részére is külön öltöző és tisztálkodó helyiség lett kialakítva konyhai helyiséggel. A belmagasság 4,2 méter. A csarnokrész kialakításánál egyik oldalsó részén U alakú acélvázas sétáló galéria, a másik oldalon széles, szintén acélvázas lépcsőn egy két helyiségből álló, hajópadlóval burkolt galéria található. Ez a rész akár külön egyéni foglalkozások, vagy egy tükrös oldal kialakításával tánctanításra alkalmassá is tehető. A galéria 141 nm. A nagyterem felett található a társasház belső udvara, így erről a részről az üvegtéglás megvilágítókon keresztül átszűrődik a természetes fény.
 
Az épület alatt egy 114 nm-es, jelenleg használaton kívüli, több helyiséges pincét találunk, ami raktározásra is kialakítható. A fűtésről két 55 KW-os gázkazán gondoskodik, a csarnokrész körben radiátorokkal felszerelt. A világítás fénycső armatúrákkal megoldott, a szellőzés az állandóan működő ventilátoros légcserével biztosított.
 
Az üzlethelyiség megközelítése a legideálisabb! A Blaha Lujza tér és a Keleti pályaudvar közötti elhelyezkedése autóval, tömegközlekedéssel, de gyalogosan is öt perc alatt elérhető. A metró megállója a tér felől hat percre, így az egész városból való kiváló megközelítés miatt is alkalmas lehet egy fitness központ vagy rendezvényház kialakítására. Vagy bemutatóteremnek is megfelelő.
 
Bérleti díj: 950 000 Ft + Áfa
 
Érd: Érmelléki Zsóka
Tel: 06 30 815 2508

Térkép

network solutions vs ipage