Navigáció
Eladó Villa, kastély, kúria, Kőszeg
Alapterület 200 m2,  1 516 m2 telek
Szobák száma 7
195 millió Ft
Adatlap száma 10822164
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

 • Azonnal költözhető
 • Jó közlekedéssel
 • Luxus ingatlanok
 • Építési mód: Tégla
 • Állapot: Felújított
 • Telekméret: 1 516 m2
 • Külső állapot: Kiváló
 • Fűtés: Cirkó
 • Szintek száma: 2
 • Villany: Bevezetve (230 Volt)
 • Víz: Van
 • Gáz: Vezetékes gáz
 • Csatorna: Közműhálózatba bekötve

Ingatlan leírása

KŐSZEGEN LUXUS VILLA ELADÓ


Kőszeg frekventált környékén különleges NEOBAROKK VILLA várja új tulajdonosát.
 
Az ikonikus épület bruttó 264 négyzetméter, egy összesen 1516 négyzetméteres saroktelken helyezkedik el, külön épített dupla garázs is tartozik hozzá. A területnek két helyrajzi száma van.
 
Az 1926-ben épült villa két szintes, részben alápincézett (~100 nm), számos klasszikus stílusjegy jellemzi.
Az épületbe 3 irányból léphetünk be: a főbejáraton túl egy oldalsó és egy pincebejáraton keresztül.
 
Mivel szinte minden helyiségben található víz-, villany-, szennyvíz csatlakozás, illetve kiépített számítógép-hálózati csatlakozási pont, a leendő tulajdonos még szabadon eldöntheti az egyes helyiségek funkcióját.
 
Az évtizedek során többször végeztek rajta kisebb-nagyobb átalakításokat, felújításokat, az elmúlt években pedig a jelenlegi tulajdonosok szinte teljesen visszaállították eredeti állapotát, nagy gondot fordítva minden részletre.
 
A nagy belmagasságok mellett szembetűnőek a felújított kazettás ajtók és részben újonnan elkészített beltéri ajtók. Az ablakok gránit könyöklőkkel vannak kombinálva. Az épületben teljes burkolatcsere történt, ügyelve a klasszikus elegancia megtartására.
A víz-, villany- (3x32A) és fűtésrendszer kicserélésre került, és egy belső kamera- és riasztórendszer is kiépítésre került.
A fűtést és meleg vizet gázkazán szolgáltatja, a hőmérsékletet szintenként külön fali termosztátokkal lehet szabályozni. Kandallócsatlakozási lehetőség is ki van alakítva több helyiségben.
 
Az emeleten található konyhába egy Leicht design konyha lett beépítve, melyet Küppersbusch gépekkel láttak el.
A konyhából közvetlenül ki lehet lépni az első teraszra, vagy egy közlekedőn keresztül a 28 négyzetméteres fő teraszra, ahonnan csodálatos kilátás nyílik Kőszegre.
 
A pincében a kábelek tálcákon futnak, így mindenhez könnyen hozzá lehet férni, helyiségei betölthetnek akár tároló, öltöző, vagy bármilyen más funkciót. A szinten új dréncsövezéssel kombinált vízszigetelés került kialakításra, a földszinten és az emeleten pedig klímahálózat lett kiépítve.
 
A villához vezető internet- és TV-kábel földalatti csőben érkezik, az esővíz elvezetése szintén a földbe elhelyezett csőhálózaton keresztül történik.
 
A saroktelket új kerítés veszi körül, mely kimagasló minőségű anyagok felhasználásával készült.
 
A garázsban megtalálható víz, riasztó és erős áramellátás is, a gránit szegéllyel kombinált térburkolat lehetővé teszi akár 8 autó parkolását, a térvilágításhoz a kandelábereknek csatlakozási pontok lettek kialakítva.
 
Ez a felújított, stílusos, klasszikus villaépület számos lehetőséget rejt magában, legyen szó egyedülálló magánrezidenciáról, otthonról, orvosi rendelőről, egészségügyi vagy szolgáltató épületről (emeleti lakrésszel kombinálva) akár reprezentatív bemutató teremről vagy irodáról, amellyel ügyfeleinket, üzlettársaikat szeretnék lenyűgözni. 
 
Közel 100 éves, nem minősül műemléknek, azonban helyi védettséget élvez, mely alapján a felújítás során a beépítés vonalát, a tömegarányokat, a homlokzati nyílászáró rendszert, valamint az eredeti architektúrát kellett megtartani.
 
Funkciójának csak a képzelet szabhat határt.
 
Örömmel mutatjuk Önnek ezt a gyönyörű villaépületet
 
Dr. Vincellér Zsuzsa: 30-815-2525
 
 
 

Térkép

network solutions vs ipage