Magyar
English
中文<<
Pусский
Italiano
Français
Español
Ελληνικά
Tiếng Việt
Slovenský
Navigáció
A legjobb ingatlan specialisták egy helyen!

Alkalmazkodunk a változó piac kihívásaihoz

✔   Választhat érintésmentes ingatlanbemutatást
✔   Hatékony, gyors, átlátható ügymenetet biztosítunk  
✔   Keresse Önhöz legközelebb található irodánkat  
✔   Kérje személyre szabott ajánlatunkat
Eladó Telephely, Budapest, IV. kerület
Alapterület 788 m2,  910 m2 telek
Szobák száma
189 millió Ft
Adatlap száma 10821693
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookGplusTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Állapot: Átlagos
  • Telekméret: 910 m2

Ingatlan leírása


4. kerületben ELADÓ  kiváló megközelíthetőséggel rendelkező ipari épület.
A 910nm területű telken jelenleg gyártó tevékenységet kiszolgáló nettó 788nm alapterületű többszintes épület található. 100%-ban jogilag rendezett és magántulajdon.
Tömegközlekedéssel (buszmegálló 150 m-re) és gépjárművel is könnyen elérhető, parkolás az ingatlan előtt és a környező utcákban díjmentes. Az udvaron 5-6 gépkocsi részére biztosított a parkolás.

Az épületkomplexum az 1950-es években épült. Az udvarról közvetlenül a földszinti műhelyekbe léphetünk, és innen közelíthető meg a többszintes épületrész központi lépcsőháza, valamint a 700 kg teherbírású teherlift. A hátsó udvar egy 40nm-t lefedő polikarbonát tetőt kapott.

A tégla falazatú/vasbeton vázszerkezetű főépület 4 szintes: földszint + 2 emelet + tetőtér kialakítású, szintenként 140 nm alapterülettel és 3 m-t meghaladó belmagassággal. Födémteherbírás üzemi használatra méretezett. Szintenként férfi/női mosdók, valamint teherlift használata érhető el.

Minden közmű külön mérőórával ellátott, az épület elektromos hálózata 3x125 Amper teljesítménnyel rendelkezik, a fűtése gázkazánokról, melegvíz ellátása vegyesen gáz- és villanybojlerrel történik. Fenntartási költsége az összes alapterületet figyelembe véve kedvező.

Az épület többször is átesett kisebb felújításokon, 2005-ben a tető héjazat teljes cseréje történt meg, a nyílászárók is cserélve lettek. Folyamatosan karbantartott, jelenlegi állapota jó és átlagos közöttinek mondható.

Rendeltetését tekintve kiválóan alkalmas könnyűipari gyártó, autójavító műhely, raktározási, oktatási, munkásszálló és irodai funkciókra.

A főépület többszintű kialakítása lehetővé teszi, hogy szintenként szeparálható, 140 nm alapterületű bérbeadható területekre lehessen osztani. Az emeleti szintek világosak, az áram külön mérése megvalósítható, a fűtés központi lehet. Befektetők figyelmébe ajánljuk, hogy az ingatlanon a földszinti utcafronti területet is bevonva akár 5 db bérbeadható ingatlan alakítható ki.

Az ingatlan átadása legkorábban 2022 január hóban történhet. Megtekintéshez időpont egyeztetés szükséges.

Irányár: 189 MFt + Áfa.

Térkép

network solutions vs ipage