Navigáció
Eladó Téglalakás, Budapest, V. kerület
Alapterület 104 m2
Szobák száma
144.9 millió Ft
Adatlap száma 10821149
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Luxus ingatlanok
  • Építési mód: Tégla
  • Állapot: Felújított
  • Emelet: 2. Emelet

Ingatlan leírása


5. kerületben, ELADÓ a Vígszínházzal szemben,  egy exkluzívan felújított,  gépesített, légkondicionált,3 külön nyíló hálószobás, két fürdőszobás, tulajdoni lap szerint 104 nm-es, a valóságban 106.2 nm-es, VILÁGOS, második emeleti lakás, LIFTES HÁZBAN.
Az ingatlan teljes körű felújításon esett át, kifogástalan állapotban van, IGÉNYESEN berendezett és kivitelezett. Vadonatúj villany- és vízvezetékek kerültek kialakításra, új, fa nyílászárók és minőségi burkolatok kerültek beépítésre.
A fűtést és melegvíz ellátást Bosch Condens 5000 kondenzációs kazán biztosítja, beépített 50 literes melegvíz tárolóval a korlátlan és zavartalan melegvíz ellátás érdekében!

Modern és letisztult új konyhabútor került a lakásba, két étkezővel, minőségi konyhai gépekkel, mint beépített hűtő, beépített mosogatógép, sütő, főzőlap, páraelszívó és beépített mikrohullámú sütő, mosógép. Továbbá 3 külön nyíló hálószoba, 2 fürdőszoba, került kialakításra, így a lakás a privát és meghitt pihenést maximálisan biztosítja.

A szobákban, fürdőszobákban, konyhában álmennyezet és ledvilágítás került kialakításra, ami különleges hangulatot kölcsönöz a lakásnak.

A lakás nappalija és két hálószobája a csendes Honvéd utcára néz, a harmadik hálóból a tágas udvart látjuk.

A lakásban minőségi és egyedi bútor darabok díszitik a fenséges tereket, így emelve eggyel magasabb szintre a megélhető luxust.
Az előnyös térkihasználás és az eltérő stílusjegyek összessége, harmonikus egységet teremt az enteriőrben, ami egyszerre elegáns, modern és hagyománytisztelő.
A lakás árnyékolását, a sötétítést redőnyök biztosítják!
A látványos, izgalmas megoldások, a kifinomult színhasználat, a textíliák, tapéták, képek, dekorációs tárgyak összhangja hozzájárul a luxus, a kényelem megéléséhez, megőrizve az európai eleganciát.

A lakás teljesen tehermentes, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, az egyik legjobb ajánlat a piacon.

A ház belső és külső homlokzata is felújított, kiváló állapotban van. A ház folyosóin folyamatban van a hidegburkolatok cseréje, a munkálatok néhány héten belül befejeződnek. A lakás csendes és kifejezetten nyugodt lakóközösséggel bíró liftes ház 2. emeletén található. 
A közös költség 21.336- Ft.
A villany, a víz és a fűtés egyedi mérés alapján kerül kiszámlázásra.

A lakás tartozéka, így a vételár részét is képezi a konyhabútor a beépített minőségi gépekkel, a fürdőszobák berendezése, a beépített gardróbszekrény és szekrények, továbbá a kiváló minőségben kivitelezett, a lakásba méretezett függönyök.

A lakás valódi pompáját teljes berendezés mellett élvezhetjük, a berendezési tárgyak ( bútorok, lámpák, vázák, textíliák) megvásárlása, egyedi megállapodás tárgyát képezi.
 
Ár: 144,9 millió Ft

Térkép

network solutions vs ipage

Hasonló ingatlanok

98 m2
120 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, V. kerület, Belváros
98 m2
184.9 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, V. kerület
120 m2
149 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, V. kerület, Belváros
124 m2
159.5 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, V. kerület, Lipótváros
87 m2
135 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, V. kerület, Belváros
90 m2
134.9 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, V. kerület, Lipótváros
108 m2
144.9 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, V. kerület, Belváros
94 m2
115 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, V. kerület
110 m2
139 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, V. kerület, Szent István krt.
98 m2
105.9 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, V. kerület