Navigáció
Eladó Családi ház, Budapest, II. kerület
Alapterület 449 m2,  816 m2 telek
Szobák száma 7
990 millió Ft
Adatlap száma 10823954
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • Kertkapcsolatos
  • Luxus ingatlanok
  • Medencés
  • Minimál stílus
  • Új építésű
  • Zöldövezeti
  • Építési mód: Tégla
  • Állapot: Új építésű, azonnal költözhető
  • Telekméret: 816 m2
  • Külső állapot: Kiváló
  • Kilátás: Panorámás
  • Bútorozottság: Bútorozott
  • Szintek száma: 4
  • Komfort fokozat: Luxus
  • Villany: Bevezetve (230 Volt)
  • Víz: Van
  • Csatorna: Közműhálózatba bekötve

Ingatlan leírása

Exkluzív, Panorámás, Luxus Családi Ház Medencével Eladó - Citycartel Luxury Real Estate Agency

Fedezze Fel Az Elegancia Új Szintjét!

Bemutatjuk ezt a káprázatos, 2023-ban épült modern villát, amely egy 816 nm-es telken található, a Ferenc-hegy természetvédelmi terület szomszédságában. Az újépítésű családi ház 420 nm-es, nappali + 6 hálószobás, 5 fürdőszobás, külső medencével és 4 állásos garázzsal eladó.

 

Tágas Életterek, Egyedi Design

A földszinten egy lenyűgöző, 6 méter belmagasságú galériás nappali tárul elénk, melyet amerikai konyha, étkező, egyedi design lépcső és hatalmas üvegfelületek egészítenek ki, így teremtve meg a tökéletes térhatást. A nappaliból és a konyhából kilépve a D-i tájolású, fedett teraszra érkezünk, ahol a fűthető medence vár minket. Ezen kívül ezen a szinten két különálló hálószobát és egy budoár jellegű rejtett fürdőszobát találunk.

 

Luxus Hálószobák

Az emeleten a szülői hálószoba saját gardróbbal, fürdőszobával és lélegzetelállító panorámával várja Önt. Két további hálószoba, egy ablakos fürdőszoba, és egy nyitott pihenősarok teszi teljessé ezt a szintet.

 

A Wellness Élményének Újradefiniálása

Fedezze fel a legfelső szinten elhelyezkedő wellness-fitness részleget: 6 személyes jacuzzi, 6 személyes infra és finn szauna, zuhanyzó, valamint egy közel 100 nm-es tetőterasz, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a városra és a hegyekre.

 

Kényelem és Funkcionalitás

A legalsó szinten egy tágas, 4 állásos garázs, két tároló, gépészeti helyiség, és egy külön bejáratú, konyhával és fürdőszobával ellátott külön lakás található, tökéletesen megfelelve a vendégek, családtagok vagy a személyzet igényeinek.

 

Legmodernebb Technológia és Minőségi Anyagok

Az épületet a legmodernebb technológiákkal és a legkiválóbb anyagokkal építették, így biztosítva a legmagasabb szintű kényelmet és biztonságot: levegő hőszivattyús mennyezet hűtés-fűtés, padlófűtés, központi hővisszanyerős szellőztetés, okosotthon rendszer, napelemes rendszer, elektromos alumínium zsalúziák, grafitos hőszigetelés, a magas minőségű fa parketták, márvány és gránit burkolatok, Villeroy & Boch szaniterek, kristálylámpák, egyedi tervezésű és kivitelezésű konyhák és beépített bútorok, gránit pult a konyhában, MIELE gépek, fokozottan hőszigetelő üvegezésű 3 rétegű alumínium ablakok, tér- és nyitásérzékelős riasztórendszer, videó kaputelefon- és kapunyitórendszet, Legrand kapcsolók, Hörmann garázskapuk, mészkő burkolatok a külső homlokzaton stb.

 

Zöld Környezet és Könnyű Megközelíthetőség

A gondosan megtervezett kert és az automata öntözőrendszer egy igazi zöld oázist teremt a városi élet forgatagában. Az ingatlan kiváló helyen fekszik, közel a bevásárló központokhoz, szabadidős tevékenységekhez, valamint a város legjobb oktatási intézményeihez.

 

Ritka Lehetőség!

Ne szalassza el a II. kerület egyik legjobb ár-érték arányú, újépítésű családi házát, ahol a luxus és a kényelem egyedülálló kombinációját találja meg.

Ez az ingatlan nem csupán egy otthon – ez egy életstílus, ne maradjon le róla!
 

 

ÜDVÖZLETTEL:

Kontra Adrián

+36 30 815-2514 

ÉRTÉKESÍTÉSI MUNKATÁRS - SALES ASSOCIATE

[email protected]

 

CITY CARTEL BUDA KFT.

CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT.
1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.

1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121.

BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT
 

CITYCARTEL - International Luxury Real Estate Agency

 

A CITYCARTEL Magyarország legnagyobb luxus ingatlaniroda hálózata, több mint 23 éve foglalkozik professzionális ingatlanközvetítéssel belföldön és külföldön. A több ezres exkluzív portfólióban a belföldi és külföldi ingatlanpiac legjobb ingatlanjai találhatóak. 

A CITYCARTEL ingatlanirodák szeretettel várják Önt is országszerte.

Térkép

network solutions vs ipage

Hasonló ingatlanok

480 m2
819.9 millió Ft
Eladó Családi ház
Budapest, II. kerület, Adyliget
364 m2
890 millió Ft
Eladó Családi ház
Budapest, II. kerület