Navigáció
Eladó Családi ház, Debrecen, Pallag
Alapterület 216 m2,  728 m2 telek
Szobák száma 5
189 millió Ft
Adatlap száma 20000029
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • CSOK igényelhető
  • Jó közlekedéssel
  • Kertkapcsolatos
  • Építési mód: Tégla
  • Állapot: Újszerű
  • Telekméret: 728 m2
  • Külső állapot: Kiváló
  • Fűtés: Hőszivattyú
  • Kilátás: Udvari
  • Bútorozottság: Bútorozott
  • Komfort fokozat: Dupla komfort
  • Energetikai tanúsítvány: A++
  • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített
  • Villany: 230 - 400 Volt
  • Víz: Van, saját vízórával
  • Gáz: Gázvezeték a telek előtt
  • Csatorna: Közműhálózatba bekötve

Ingatlan leírása

MAGAS MINŐSÉGŰ, ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ PALLAGON


Ne hagyja ki ezt a rendkívüli lehetőséget, kiemelkedő ár-érték arányú önálló családi ház, igazi ritkaság Pallagon!

ÚJSZERŰ önálló családi ház saroktelken, három fürdőszobával, öt hálószobával

Eladó Debrecen-Pallagon, a Barackvirág lakóparkban egy 728 m2-es saroktelken elhelyezkedő, elismert építész által tervezett, kiváló kivitelezői munkával, MINŐSÉGI alapanyagokból épült, újszerű, ízlésesen berendezett 201 m2-es (+ 14 m2 fedett beálló +8 m2-es fedett előlépcső + 29 m2-es részben fedett terasz + 2x 25 m2-es szigetelt padlástér) tetőteres, önálló családi ház.

Az ingatlan a földszinten egy galériás, tágas amerikai konyhás nappali-étkezőből, egy előszobából és közeledőből, 3 hálószobából, egy részben fedett teraszból, egy külön vendégmosdóból, egy sarokkádas és épített zuhanyzós fürdőszobából, egy háztartási helyiségből, egy kamrából, egy gépészeti helyiségből és a közlekedőre közvetlen bejutást biztosító kényelmes méretű garázsból áll.

Az emeleten található egy kellemes hangulatú galéria, 2 hálószoba, egy kádas és épített zuhanyzós fürdőszoba, egy külön WC, közlekedő és egy 25 m2-es szigetelt padlástér.


A HÁZRÓL:

A belső életteret kétfelől közelíthetjük meg. Vagy a garázsból – ahol lehetőség van lekabátolásra - belépve, a közlekedőbe érkezünk, vagy pedig a fedett lépcsős főbejáraton keresztül a kényelmes méretű előszobába érkezve. Az előszobából a gyönyörűen kidolgozott fa lépcsőt pillantjuk meg, mely lézervágott, porfestett dekorlemezzel díszített. Az előszobából balra a közlekedőn keresztül közelíthetjük meg a WC-t, a fürdőszobát, a két gyerekszobát, a háztartási helyiséget, a gépészetet, majd a folyosó végén a garázsba léphetünk ki. A garázs 26 m2-es méretéből adódóan az egy gépkocsi elhelyezése mellett, lehetőséget nyújt kerékpárok, akár robogó tárolására is. Az előszobából jobbra tárul elénk a nappali-étkező-konyha az impozáns GALÉRIÁVAL és egy igazán otthonosságot nyújtó SAROKKANDALLÓVAL. Ebből a térből nyílik a szülői hálószoba, melynek különlegesség, hogy LAKOSZTÁLY kialakítású, ugyanis helyet kapott közvetlenül a hálószobából nyílva egy külön zuhanyzós fürdőszoba WC-vel.

A tágas étkező-konyha méltó helyszíne családi rendezvényeknek, baráti összejöveteleknek. Nagy előnye, hogy közvetlen teraszkapcsolattal rendelkezik. A terasz nagyobb része fedett, a délutáni órákban már árnyékos, így tökéletes kinti főzőcskézéskre, beszélgetésekre.

A tetőtérben található galériás részből a nappalira látunk rá. Az itt elhelyezkedő tetőtéri ablakok hatalmas fényt adnak a nappalinak. A galéria egyik végében található a szigetelt padlástér, mely nélkülözhetetlenül praktikus tárolóhely egy nagy család számára. Itt minden szezonális eszköz elfér, amire nincs szükségünk egész évben, de a könnyű megközelíthetőségnek köszönhetően gyorsan elő tudjuk varázsolni a szánkót, a síléceket vagy a télikabátokat, karácsonyi dekorációkat.
A lépcsőn felérve, jobbra a közlekedőből nyílik a külön WC, a kádas és épített zuhanyzós fürdőszoba és a két hálószoba.

Az ingatlan további kuriózuma, hogy a földszinten az ablakok parapetmagassága nagyon alacsony, így még inkább növekszik a térérzet, és úgy érezhetjük magunkat, hogy szinte a csodás kertben ücsörgünk.



MŰSZAKI TARTALOM:

A 2020-ban épült ingatlan kifogástalan, újszerű, MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ műszaki állapotban van. A ház szerkezetét vasbeton sávalap, 30 cm-es Porotherm tégla falazat és monolit vasbeton födém alkotja. A homlokzaton 18 cm EPS hőszigetelés van, a tetőszerkezeten pedig üveggyapot paplan került elhelyezésre. Az építkezés teljes folyamata fényképekkel dokumentált, valamennyi kivitelezési dokumentáció, teljesítménynyilatkozatok, hatósági engedélyek rendelkezésre állnak.
Az ingatlan teljesen energiahatékony, korszerű műszaki megoldások jellemzik.
A ház teljes rezsiköltségek kb. 20.000 Ft/hó. Az ingatlan fűtését/hűtését és használati melegvíz előállítását egy 14 kw-os Daikin levegő-víz HŐSZIVATTYÚ biztosítja. A használati melegvíz előállítása a hőszivattyú 260 literes tartállyal rendelkező, garázsban elhelyezett beltéri egysége útján biztosított. A helyiségek hőmérsékletét helyiségenként vezérelhető külön termosztáttal lehet szabályozni. A földszinti helyiségek fűtése padló- és falfűtéssel megoldott, míg hűtése fal- és mennyezethűtéssel. A tetőtérben a hőszivattyúról működő padlófűtés került kialakításra, a hűtést pedig 3 db multi-split Midea KLÍMA biztosítja.
A gondos tervezésnek és a minőségi kivitelezésnek köszönhetően az ingatlan teljesen hőhídmentes, páralecsapódás sehol sincs.
Kiépítésre került egy 5 kW-os NAPELEMRENDSZER is, mely 2030-ig szaldó elszámolásos. Elektromos autó töltő dugalj is kialakításra került.
Az ingatlan NYÍLÁSZÁRÓI FÁBÓL készültek, 3 rétegű hőszigetelt üvegezéssel. A földszinten valamennyi ablakon rejtett tokos, távirányítású ALUREDŐNY és szúnyogháló van. A tetőtéri Fakro ablakokon pedig rolós árnyékoló található.
Az ingatlan energetikailag A++ besorolású.
Az ingatlan vízlágyító rendszerrel felszerelt, kialakításra került a központi porszívó csövezése is.

Az udvar porfestett kerítéselemekkel teljesen körbekerített, úszókapuval, szekcionált garázskapuval, kaputelefonnal, távfelügyelethez bekötött RIASZTÓ- és távoli elérésű KAMERARENDSZERREL ellátott.

A nappali kandallója Schiedel kéménybe került bekötésre.



AZ UDVAR:

Az udvar nagy előnye, hogy sarokteleken helyezkedik el a ház, így egy igazán kellemes és optimálisan használható, a gyerekek és felnőttek feltöltődését szolgáló kertet élvezhetünk. Az udvar a garázs előtt térkövezett, valamint itt található egy fedett gépkocsitároló. Az udvar többi része füvesített-parkosított, több virággal (pl. levendula, hortenzia), bokorral és fával beültetett. A kertben az ÖNTÖZŐRENDSZER kiépített, mely locsolási mellékvízmérővel üzemel. Elektromos udvari kiállások is megtalálhatók (szauna, jakuzzi, további kerti világítás részére). A kukák elhelyezése is esztétikusan kialakított, falazott kukatárolóval megoldott.


A KÖRNYÉKRŐL, ELHELYEZKEDÉS:

Az ingatlan Debrecen-Pallagon a Barackvirág lakóparkban, a nemrégiben aszfaltburkolatot kapott Fekete István és Bocz Ernő utca sarkán helyezkedik el. Így a ház is ASZFALTBURKOLATON megközelíthető, ami nagy előnye az ingatlannak. A ház fásított, rendezett környéken található, KÖZVILÁGÍTÁSSAL ellátott utcában, CSALÁDIAS övezetben. Az ingatlan két irányból is kiválóan megközelíthető pár perc alatt Debrecenből: a Nagyerdő felől érkezve a Pallagi útról, illetve a 4-es számú főútról autóval. Biciklivel a Pallagi úton is komfortosan elérhető, mivel végig kiépített a BICIKLIÚT. Debrecen belvárosából busszal 15 perc alatt szintén megközelíthető Pallag.
Pallag az ORSZÁGOS ÚTHÁLÓZATOKHOZ is jól kapcsolódik. Egyrészt a 4-es főútról könnyen megközelíthető, másrészt pedig a 354-es számú összekötő út jelentősen lerövidíti az M35-ös autópálya, valamint a Debrecen nyugati részén elhelyezkedő ipari parkok elérését (pl. BMW gyár).

A környék folyamatosan fejlődik, az új építésű, IGÉNYES ikerházak, családi házak KELLEMES LÁTVÁNYT nyújtanak, az utcák csendesek, nincs nagy forgalom, így gyermekes családoknak ideális életteret jelent ez a nyugodt rész. KIVÁLÓ LAKÓKÖZÖSSÉG alakult ki az elmúlt években a lakóparkban. Aki itt vesz ingatlant, annak garantált az ÉRTÉKNÖVEKEDÉS, hiszen közkedveltségének köszönhetően folyamatosan emelkednek évről évre az ingatlan- és telekárak. Ennek az a következménye, hogy egyre jobb az infrastrukturális ellátottsága is a környéknek. A közelben található a Debreceni Labdarúgó Akadémia, a NEMZETKÖZI ISKOLA, a pallagi teniszcentrum, lovasudvar, sportpálya, óvoda, a Debreceni Egyetem Balásházy János Gyakorló Technikuma. Itt található a méltán népszerű Spájz pékség, valamint nemrégiben SPAR is nyitott ezen a településrészen. Így nem kell aggódni, ha valamit elfelejtettünk bevásárolni, hiszen igen sok mindent már helyben is be tudunk szerezni.


Az ingatlan rövid időn belül költözhető. Olyan tulajdonost keresünk, akinek fontos a MINŐSÉG, a korszerű műszaki és KÉNYELMI MEGOLDÁSOK, aki értékeli a komfortosságot, hiszen tudja egy családi élet szervezéséhez fontos a NAGY ÉLETTÉR, a TÖBB FÜRDŐSZOBA. Olyanoknak ajánljuk a házat megvételre, akik nem szeretnének egy építkezés körüli macerát végigcsinálni, nincs idejük és energiájuk ezzel foglalkozni és tisztában vannak vele, hogy ilyen minőségű ingatlant ma megépíteni közel sem lehet ilyen összegből és abba rövid időn belül beköltözni. Itt minden készen áll arra, hogy új lakója birtokba vegye. MINDEN BEFEJEZETT, nincsenek félbehagyott munkálatok! A legnagyobb teher a fűnyírás, amitől egy robotfűnyíró könnyen megment. A gyerekeknek IGAZI PARADICSOM az udvar. A grillpartyk ideális helyszíne.


Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, keressen minket és egyeztessünk időpontot egy személyes megtekintésre, akár hétvégén is!

Térkép

network solutions vs ipage

Hasonló ingatlanok

258 m2
198 millió Ft
Eladó Családi ház
Debrecen, Veres Péter-kert