Navigáció
Eladó Családi ház, Budapest, II. kerület
Alapterület 256 m2,  1 080 m2 telek
Szobák száma
360 millió Ft
Adatlap száma 10822810
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Zöldövezeti
  • Építési mód: Tégla
  • Telekméret: 1 080 m2

Ingatlan leírása

Nyugalom Szigete


2. kerületben ELADÓ  egy 1080 nm-es gyönyörűen gondozott telken egy 250 nm-es ingatlan.
A ház 2010-ben teljes felújításon esett át, a kertje dísznövényekkel tarkított intim kert,


A házról hasznos alapterülete kb. 256 nm, alápincézett. 2010-ben teljes körű felujításon esett át, nyílászárók cserélve lettek, új riasztórendszer és légkondicionálás is kiépítésre került.
Földszint: nappali, ebédlő, konyha, két nagy hálószoba bejárható gardróbbal és a hozzájuk tartozó egy-egy fürőszoba. Ezen kívül nagy előszoba, vendég mosdó és egy nagy mosókonyha is található ezen a szinten, utóbbi egybe van nyitva a konyhával. A konyha gépesített. A nappali, ebédlő és az egyik hálószoba a nagy kertre néznek, a nappaliból egy hatalmas terasz nyílik.
Alsó szint: A garázs két autó beállására alkalmas, és ezen a szinten van még egy világos szoba, amely kis terasszal nyílik a nagy kerthez, egy hozzá tartozó fürdőszobával. Ezen a szinten található még egy száraz, felkövezett, ablakkal rendelkező tárolóhelyiség is.
A ház gázcirkó fűtéssel ellátott, amely a meleg vizet is szolgáltatja, de a tetőn elhelyezkedő napelemek is segítik a melegvízellátást, ez nagyban lecsökkenti a kiadásokat.
A szigetelt tetőtér beépíthető, könnyedén további lakótér kialakítható, de az egész házban további lehetőségek rejlenek, hozzáépítéssel, vagy átalakítással egész más koncepció is kalakítható a jelenlegihez képest.

A kertről: gyönyörű, gondozott, kertépítésszel megtervezett, az utcáról szinte egyáltalán nem látható kert, nagy füves területekkel, fenyőfákkal, dísznövényekkel, virágokkal tarkított. A kert hátsó részében, a díszkerttől növényekkel elválasztva négy magaságyás található, ahol gyümölcsök, zöldségek teremnek. Úszomedence könnyedén kialakítható, hiszen még a növényekkel együtt is van elegendő füves terület.
 
Ár: 360 millió Ft

Térkép

network solutions vs ipage

Hasonló ingatlanok

280 m2
399 millió Ft
Eladó Családi ház
Budapest, II. kerület
260 m2
380 millió Ft
Eladó Családi ház
Budapest, II. kerület
274 m2
280 millió Ft
Eladó Családi ház
Budapest, II. kerület, Budaliget