Navigáció
Eladó Családi ház, Budapest, II. kerület
Alapterület 256 m2,  2 157 m2 telek
Szobák száma
499 millió Ft
Adatlap száma 10822570
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Zöldövezeti
  • Építési mód: Tégla
  • Telekméret: 2 157 m2

Ingatlan leírása

Nyugalom Szigete


2. kerületben ELADÓ  hatalmas,  2150 nm-es gyönyörűen gondozott telken két ingatlan.
A egyik telken lévő, nagy ház 2010-ben teljes felújításon esett át, a kertje ez után lett egybenyitva a mellette lévő telekkel, amelyen található egy külön bejáratú, a kertről leválasztott privát, de a telekhez tartozó, kb 45 nm-es, összkomfortos, minden közművel elláttott, felújított kis ház is. A két telek összenyitásával kialakításra került egy egybefüggő, dísznövényekkel tarkított intim kert, amelyre az utcáról semmilyen rálátás nincs. Emiatt az ingatlan akár több generációnak is alkalmas lehet, mert bár a kis ház külön bejáratú és nincs rálátás a nagy házból, mégis összefügg vele, a kerten keresztül is megközelíthető.
A két telek külön helyrajzi számon van, de az egységesen kialakított kertnek köszönhetően egy egységet alkot, és EGYBEN ELADÓ. A két telek bármikor szétválasztható, és az új tulajdonos akár külön is kezelheti őket.
Az ingatlan így a környéken lévő átlagosan fele ekkora telekmérethez képest kuriózumnak számít.

A nagyobbik házról: Hasznos alapterülete kb. 256 nm, alápincézett. 2010-ben teljes körű felujításon esett át, nyílászárók cserélve lettek, új riasztórendszer és légkondicionálás is kiépítésre került.
Földszint: nappali, ebédlő, konyha, két nagy hálószoba bejárható gardróbbal és a hozzájuk tartozó egy-egy fürőszoba. Ezen kívül nagy előszoba, vendég mosdó és egy nagy mosókonyha is található ezen a szinten, utóbbi egybe van nyitva a konyhával. A konyha gépesített. A nappali, ebédlő és az egyik hálószoba a nagy kertre néznek, a nappaliból egy hatalmas terasz nyílik.
Alsó szint: A garázs két autó beállására alkalmas, és ezen a szinten van még egy világos szoba, amely kis terasszal nyílik a nagy kerthez, egy hozzá tartozó fürdőszobával. Ezen a szinten található még egy száraz, felkövezett, ablakkal rendelkező tárolóhelyiség is.
A ház gázcirkó fűtéssel ellátott, amely a meleg vizet is szolgáltatja, de a tetőn elhelyezkedő napelemek is segítik a melegvízellátást, ez nagyban lecsökkenti a kiadásokat.
A szigetelt tetőtér beépíthető, könnyedén további lakótér kialakítható, de az egész házban további lehetőségek rejlenek, hozzáépítéssel, vagy átalakítással egész más koncepció is kalakítható a jelenlegihez képest.

A kertről: gyönyörű, gondozott, kertépítésszel megtervezett, az utcáról szinte egyáltalán nem látható kert, nagy füves területekkel, fenyőfákkal, dísznövényekkel, virágokkal tarkított. A kert hátsó részében, a díszkerttől növényekkel elválasztva négy magaságyás található, ahol gyümölcsök, zöldségek teremnek. Úszomedence könnyedén kialakítható, hiszen még a növényekkel együtt is van elegendő füves terület.

Kis ház: külön bejáratú, külön kertrésszel, a nagy telektől elkerített, de a kerten keresztül is megközelíthető. Ez a kis ház állt eredetileg ezen a telken, de végül nem került lebontásra, hanem fel lett újítva. Egy nagyobb szoba, konyha, fürdőszoba található benne, és egy beüvegezett veranda. Fűtése gázkonvektoros. Könnyedén átalakítható, hozzáépíthető, akár nagy méretű házzá alakítható.
 
Ár: 4999 millió Ft

Térkép

network solutions vs ipage

Hasonló ingatlanok

260 m2
360 millió Ft
Eladó Családi ház
Budapest, II. kerület
256 m2
360 millió Ft
Eladó Családi ház
Budapest, II. kerület
280 m2
399 millió Ft
Eladó Családi ház
Budapest, II. kerület