Magyar
English
中文<<
Pусский
Italiano
Français
Español
Navigáció
A legjobb ingatlan specialisták egy helyen!

Használja ki Ön is a felgyorsult piac lehetőségeit

Egyedülálló innovatív megoldásaink hatékonyabb, gyorsabb és teljes körűbb ügymenetet biztosítanak Önnek akár eladni, akár vásárolni szeretne. Tapasztalja meg a kiemelkedő és mindenre kiterjedő kiszolgálás előnyeit!

Eladó Családi ház, Budapest, II. kerület, Budaliget
Alapterület 266 m2,  743 m2 telek
Szobák száma 5 + 3
178 millió Ft
Adatlap száma 10820991
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookGplusTwitter

Paraméterek

 • Építési mód: Tégla
 • Állapot:
 • Telekméret: 743 m2
 • Külső állapot:
 • Fűtés: Cirkó
 • Kilátás: Természetre néző
 • Bútorozottság: Részben bútorozott
 • Szintek száma: 2
 • Komfort fokozat: Dupla komfort
 • Internet kapcsolat: Szélessávú (>10Mbps)
 • Villany: 230 - 400 Volt
 • Víz: Van, saját vízórával
 • Gáz: Vezetékes gáz
 • Csatorna: Közműhálózatba bekötve

Ingatlan leírása

Kétgenerációs, barátságos családi ház!


A II/A kerületben, Budaliget jól megközelíthető, de csendes utcájában, 743 nm-es telken, eladó a kilencvenes évek közepén műszakilag jól megépített, nagyobb, akár három családnak is alkalmas, két nappalis, négy szobás, 266 nm-es családi ház.
 
A ház egy nagyon szép kertben, gyümölcsfák és virágzó díszcserjék között található. Az alsó szinten a 2 gépkocsi beállására alkalmas fűthető garázs és néhány kiszolgáló helyiség mellett egy 45 nm-es összkomfortos lakás is található, amely alkalmas szülői lakásnak, vagy akár kiadásra is. Benne nagy szoba, konyha, fürdő, WC, kazánház és tárolók. Ez a szint az oldalkert felől is megközelíthető, ezért irodai célra is megfelelő. A felső két szintnek és a szuterénnek a lépcsőházból külön van a bejárata, ezért generációk együtt élésére is tökéletes lehet. A földszinten és az emeleten két nappali, két konyha, két fürdő, plusz két WC kézmosóval. A földszinti nappali közvetlen kertkapcsolatos a nagy, 18 nm-es teraszon keresztül. A terasz alatt 10 m2 zárható kerti szerszámoskamra került kialakításra. Az eredeti fa ablakokon biztonsági fólia és zsalugáterek, a tetőtérben egyedi Velux ablakok sötétítő rolókkal. Két villanyóra, alsó szinten kombi cirkó, alagsorban 200 literes gázbojler, kazán található. A felső szinten hűtő-fűtő rendszer lett kialakítva. A lépcsőház is világos, télikertként is használható, hisz a végig beépített üvegtéglák átengedik a nap fényét.
 
Az utca felől a gépkocsibeálló udvari része is fűtött, a kapu automatizált. A ház előtt még három autó parkolása biztosított. A riasztó és füstjelző berendezés rádiókapcsolatos, távfelügyelettel. A kertben gyönyörű nyári virágok, örökzöldek, hatalmas, több évtizedes fenyők között megtaláljuk a fúrt kutat, a madáretetőt, de a kutyatartók is örülhetnek a kiépített kutya kennelnek, a mozgást kedvelőknek pedig pingpongozásra vagy piknikezésre is alkalmas fedett rész lett kialakítva. A locsolás a kiépített öntözőrendszerrel megoldott, a vízelvezető rendszer is kiépítve.
 
A közeli erdő, vagy a Remete-barlang tökéletes kirándulóhely. A gyermekes családoknak bölcsőde, Francia óvoda és Általános Iskola, közeli játszótér, a sportolni szeretőknek pedig az új Gyarmati Dezső uszoda vagy a mögötte található sportpálya kínál lehetőséget. Bevásárlás 5-10 percre. A Széll Kálmán tér 11 Km-re, még tömegközlekedéssel is 30-40 perc alatt elérhető.
 
Irányár: 178 000 000 Ft
.
Érd: Érmelléki Zsóka
 
Tel: 06 30 815 2508
 

Térkép

network solutions vs ipage

Hasonló ingatlanok

300 m2
175.8 millió Ft
Eladó Családi ház
Budapest, II. kerület, Pesthidegkút-Ófalu
290 m2
199.9 millió Ft
Eladó Családi ház
Budapest, II. kerület, Budaliget
240 m2
134 millió Ft
Eladó Családi ház
Budapest, II. kerület, Budaliget
265 m2
199.9 millió Ft
Eladó Családi ház
Budapest, II. kerület
310 m2
196 millió Ft
Eladó Családi ház
Budapest, II. kerület
250 m2
127 millió Ft
Eladó Családi ház
Budapest, II. kerület
277 m2
169 millió Ft
Eladó Családi ház
Budapest, II. kerület, Máriaremete