Magyar
English
中文<<
Pусский
Italiano
Français
Español
Navigáció
A legjobb ingatlan specialisták egy helyen!

Használja ki Ön is a felgyorsult piac lehetőségeit

Egyedülálló innovatív megoldásaink hatékonyabb, gyorsabb és teljes körűbb ügymenetet biztosítanak Önnek akár eladni, akár vásárolni szeretne. Tapasztalja meg a kiemelkedő és mindenre kiterjedő kiszolgálás előnyeit!

Eladó Családi ház, Budapest, II. kerület
Alapterület 300 m2,  780 m2 telek
Szobák száma 5
330 millió Ft
Adatlap száma 10820151
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookGplusTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Építési mód: Tégla
  • Állapot: Luxus
  • Telekméret: 780 m2

Ingatlan leírása


MOST MÉG 5%-OS ÁFA TARTALOMMAL VÁSÁROLHAT  A 2. KERÜLETBEN 2020-RA! 
Budaligeten a Francia iskolától 5 percre ELADÓ egy ÚJ építésű a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelően megépülő, igényes, magas technikai paraméterekkel rendelkező, családi ház. A környéken számos jobbnál jobb óvoda, iskola és étterem is található. Rendkívül jók a környék sportolási lehetőségei is: teljesen új uszoda, foci és tenisz pályák sokasága, kimagasló minőségű futó pályák és kültéri erősítő gépek, nem messze sífutó pálya, kutyafuttató és oktató grund, stb.. 
A ház D-DK-DNY tájolású csendes telken helyezkedik el, kevés szomszéddal. A családi fészek modern, kellemes és elegáns megjelenésű lesz, visszafogott harmóniát teremtve a környezetével.
A háromszintes épület pincéjében található egy nagy tároló-háztartási helység-gépészettel és egy 48 nm-es kétállásos garázs, melybe két nagy autóval is lesz lehetőség beparkolni. A ház földszintjén egy közvetlen nagy teraszkapcsolatos világos nappali-étkező és konyha, 1 szoba, háztartási helyiség, vendég mosdó (zuhanyzó, wc, kézmosó) található. Az emeletre 2 fürdőszoba, gardróbszoba, 3 hálószoba lett tervezve, úgy, hogy mindhárom szobához saját erkély tartozik.
A ház ideális otthona lehet minden korosztálynak, hiszen rendkívül csendes és szép környezetben található. A telek rendkívül jó adottságokkal rendelkezik, hiszen szinte sík, ennek ellenére az emeletről és a tetőteraszról panorámás! Az ingatlan jó adottságai miatt, így minden szegletét ki lehet használni, hogy tovább szolgálja az új tulajdonos komfortérzetét. A ház a magas technikai/gépészeti és építészeti színvonal miatt rendkívül alacsony rezsivel fog üzemelni (gáz, levegő hőszivattyú, napelem előkészítés, stb.). Az építkezés már zajlik és várja új tulajdonosát, aki most még rengeteg dologba beleszólhat! Például, hogy belül mi hogyan legyen felosztva, melyik helységben milyen burkolat legyen, milyenek legyenek az ajtók, parketták, szaniterek, stb.

Kulcsrakész átadás: 2020. július
 
Ár: 330 millió Ft

Térkép

network solutions vs ipage

Hasonló ingatlanok

265 m2
330 millió Ft
Eladó Családi ház
Budapest, II. kerület
328 m2
260 millió Ft
Eladó Családi ház
Budapest, II. kerület
300 m2
239 millió Ft
Eladó Családi ház
Budapest, II. kerület, Remetekertváros
340 m2
389 millió Ft
Eladó Családi ház
Budapest, II. kerület
350 m2
350 millió Ft
Eladó Családi ház
Budapest, II. kerület
280 m2
289 millió Ft
Eladó Családi ház
Budapest, II. kerület
288 m2
269 millió Ft
Eladó Családi ház
Budapest, II. kerület
325 m2
259 millió Ft
Eladó Családi ház
Budapest, II. kerület