Magyar
English
中文<<
Navigáció
A legjobb ingatlan specialisták egy helyen!

Használja ki Ön is a felgyorsult piac lehetőségeit

Egyedülálló innovatív megoldásaink hatékonyabb, gyorsabb és teljes körűbb ügymenetet biztosítanak Önnek akár eladni, akár vásárolni szeretne. Tapasztalja meg a kiemelkedő és mindenre kiterjedő kiszolgálás előnyeit!

Kiadó Üzlethelyiség, Budapest, V. kerület,
Alapterület 140 m2
Szobák száma
980 (~ 3 063 €)
Adatlap száma 10818115
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookGplusTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Építési mód: Tégla
  • Állapot: Kiváló

Ingatlan leírása


5. kerületben a banknegyedben KIADÓ egy  földszinti, 15 méter hosszú utcai portállal, vendéglátónak, irodának és üzlethelyiségnek is alkalmas közel 140 nm-es felújított, magas belmagasságú, boltíves patinás helyiség  

Az épületrész központi fűtéssel, fényerő-szabályozós megvilágítással, és beépített hangosítással rendelkezik. Esetleges légtechnika/légkondicionálás kiépítése megoldható tető fölé vezetéssel. A helyiséghez közös használatban a belső, üvegtetővel fedett kb. 100 nm átriuma, illetve akár kizárólagosan is használható, 7. emeleti kb. 40 nm-es tető(sky)terasz tartozik. 

Továbbá opcionálisan bérelhető az ingatlanhoz az alatta elhelyezkedő hasonló méretű pincehelyiség, továbbá a felette lévő szintek nagy területű irodahelyiségei is. A kaució 2 hónap, minimum 1 éves határozott idejű szerződéssel. 

 bérleti díja .980.000 Ft/hó + áfa + rezsi.
 
Papp Gabriella   30/815-2511  papp.gabi@citycartel.hu

Térkép

network solutions vs ipage

Hasonló ingatlanok

155 m2
990 ezer Ft
Kiadó Üzlethelyiség
Budapest, V. kerület