Magyar
English
中文<<
Pусский
Navigáció
A legjobb ingatlan specialisták egy helyen!

Használja ki Ön is a felgyorsult piac lehetőségeit

Egyedülálló innovatív megoldásaink hatékonyabb, gyorsabb és teljes körűbb ügymenetet biztosítanak Önnek akár eladni, akár vásárolni szeretne. Tapasztalja meg a kiemelkedő és mindenre kiterjedő kiszolgálás előnyeit!

Eladó Téglalakás, Budapest, VI. kerület,
Alapterület 70 m2
Szobák száma
89.9 millió Ft
Adatlap száma 10819631
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookGplusTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Építési mód: Tégla
  • Állapot: Felújított

Ingatlan leírása


6. kerületben ELADÓ  az OPERA szomszédságában,  egy kivételes adottságú, magas minőségben felújított, légkondicionált, nappali + 2 hálószobás, 2 fürdőszobás, gardróbbal komfortossá tett, 70nm alapterületű napfényes, MÁSODIK emeleti, elegáns polgári lakást, rendezett, LIFTES házban.
A ház verőfényes folyosójáról a lakásba érve balra az étkezőt is magába foglaló exklusive nappaliba érkezünk, melyből csak pár lépésre, mégis az önállóan elhelyezkedő konyhába juthatunk. A modern konyha, asztalos által készített egyedi bútorral felszerelt,mely magába foglalja a minőségi beépített tűzhelyet, kombinált sütőt-mikrót, hűtőszekrényt és a páraelszívót is.A lakás másik felében két különálló hálószoba illetve a hozzájuk tartozó fürdőszobák biztosítják az itt élők intimitását.
A lakás teljeskörű felújításon esett át: a villanyhálózat, a víz és csatorna vezetékek cseréje megtörtént. A fűtésről és a meleg vízről kombi cirkó gondoskodik garantálva a költséghatékony fenntartást. Minden burkolat cseréje megtörtént, a köves helységek olasz minőségi csempe , míg a melegburkolatú helyiségek tölgy natúr faparketta burkolatot kaptak. A külső és belső nyílászárók is felújításra kerültek. Az ablakok praktikus és a kényelmet szolgáló motoros redőnnyel felszereltek.
 
Ár: 89,9 millió Ft


Környék: Páratlanul elegáns, a múltat idéző, építészeti remekművek adta környezet a város lüktető szívében. Éttermek, színházak, üzletek sokasága várja az itt élőket.

A lakás a képeken látható minden elemében új, berendezése harmóniát és kényelmet sugall és teljes mértékben megfelel a 21. századi elvárásoknak. Esztétikumát tekintve pedig magazinba illő.
A lakás ára tartalmazza a gépesített konyhát és beépített fürdőszoba szekrényt, minden más bútor és dekoráció külön elérhető, és megegyezés tárgya. 
A lakás per- és tehermentes, azonnal használatba vehető.

Térkép

network solutions vs ipage

Hasonló ingatlanok

66 m2
85.34 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, VI. kerület
66 m2
94.9 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, VI. kerület, Terézváros
70 m2
79.9 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, VI. kerület
77 m2
67.8 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, VI. kerület, Teréz-Erzsébetváros
83 m2
98 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, VI. kerület
67 m2
67.2 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, VI. kerület, Belső-Terézváros
68 m2
66.9 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, VI. kerület
80 m2
108.9 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, VI. kerület
75 m2
79.9 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, VI. kerület
78 m2
81.54 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, VI. kerület, Belső-Terézváros