Navigáció
Eladó Téglalakás, Budapest, II. kerület, Pasarét
Alapterület 130 m2
Szobák száma 4
352.5 millió Ft
Adatlap száma 10824431
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Kertkapcsolatos
  • Luxus ingatlanok
  • Minimál stílus
  • Új építésű
  • Állapot: Új építésű
  • Emelet: Földszint
  • Külső állapot: Hőszigetelt
  • Fűtés: Hőszivattyú
  • Kilátás: Panorámás
  • Bútorozottság: Bútorozatlan
  • Komfort fokozat: Luxus
  • Energetikai tanúsítvány: A+++
  • Internet kapcsolat: Szélessávú (>10Mbps)
  • Akadálymentesítés: Akadálymentesített
  • Villany: 230 - 400 Volt
  • Víz: Van, saját vízórával
  • Csatorna: Közműhálózatba bekötve

Ingatlan leírása

CITYCARTEL

INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY

------------------------------------------------------------------------------

 

A II. Kerület Legújabb Ékköve

 

Álmodozott már valaha arról, hogy egy olyan helyen éljen, ahol a természet szépsége és a modern világ kényelme tökéletes harmóniában van? Most pontosan egy ilyen ritka gyöngyszemet kínálunk eladásra!

 

Engedje meg, hogy bemutassam Önnek Budapest II. kerületének legújabb büszkeségét, a festői Apáthy-szikla lábánál, Rubik Ernő legendás Villájának a szomszédságában, egy lélegzetelállító természetvédelmi terület mellett, 4.500 nm-es ősfás parkban, egy újépítésű, 7 lakásos, 2 liftes társasház földszintjén, egy 130 nm-es, nappali + 3 hálószobás lakás, 22 nm-es terasszal és kertkapcsolattal eladó.

 

Élvezze a déli tájolást, a János-hegyi kilátóra néző panorámát, és a zöldövezeti nyugalmat.

Egyedülálló koncepciója és kivitelezési minősége révén ez a projekt a város legkívánatosabb lakóhelyévé válik, ahol a modern építészet, a kifinomult stílus és a természet harmonikus összhangja példátlan életminőséget kínál.

 

Prémium Minőség és Exkluzív Építészeti Megoldások

Ez a Luxus Társasház az I. osztályú anyaghasználat és a legmagasabb színvonalú kivitelezési és műszaki tartalom révén garantálja a prémium minőséget, ennek köszönhetően az Ön otthona nem csak esztétikailag lesz lenyűgöző, hanem tartós és hosszú távon is értékálló marad. A lakás belmagassága kb 3 méter.

 

Zöld Oázis a Város Szívében

Minden lakás saját, kizárólagos használatú, déli tájolású terasszal vagy kerttel rendelkezik, kilátással a János-hegyre, gondosan megtervezett növényzettel és modern öntözőrendszerrel kerülnek átadásra. A kertekben és a teraszokon található vízvételi helyek, valamint az öntözőrendszer gondoskodik növényei egészségéről és szépségéről.

 

Okosotthon

A lakások a legfejlettebb KNX alapú okosotthon rendszerrel vannak felszerelve, amely lehetővé teszi a fűtés, világítás, árnyékolás, biztonsági rendszerek, bejárati kapuk, video kapucsengő stb. távoli vezérlését egyszerűen, akár egy érintéssel a világ bármely pontjáról, így az élete még kényelmesebbé és energiatakarékosabbá válik. A fenntartható életvitel érdekében minden technológiai megoldás a legújabb trendeknek megfelelően került kiválasztásra.

 

A Legmodernebb Technológiai Megoldások

A kiemelkedően gazdaságos levegő-víz hőszivattyús rendszer biztosítja otthona fűtését és hűtését, míg a hővisszanyerős szellőztetőrendszer friss és tiszta levegőt garantál. A szaniterek a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően kerültek kiválasztásra, biztosítva ezzel az otthoni wellness élményt minden nap. A 2 db 8 személyes liftnek köszönhetően a lakás megközelítése akadálymentes a garázsból.

 

Parkolás és Tárolás

A lakáshoz 1, 2 vagy 3 parkolóhely (összesen 16 db áll rendelkezésre) vásárolható a teremgarázsban, elektromos autó töltési lehetőséggel, így a környezettudatos életmód egyszerűen megvalósítható. Lakásonként 1 tároló helyiség is vásárolható, amelyben elektromos áram is kialakításra kerül. A legmodernebb technológiákkal felszerelt társasház - okostelefonról vezérelhető kapuk, videókaputelefon és 24 órás biztonsági rendszer - gondoskodik a lakók nyugalmáról és privát szférájáról.

 

Várható átadás: 2024 év vége

 

Merüljön el a Prémium Életérzésben

Ne hagyja ki azt a ritka lehetőséget, hogy részese legyen egy olyan elit közösségnek, akik értékelik a legfejlettebb technológiai megoldásokat, a természet szépségét, valamint a modern világ stílusát és kényelmét. A déli tájolás, a János-hegyi panoráma és a zöldövezeti nyugalom mind hozzájárulnak ahhoz, hogy új otthona valóban a pihenés és a feltöltődés helyszíne legyen, amelyről mindig is álmodott.

 

Az Új Otthona Már Várja

Élje át azt az életérzést, amelyet csak a legmagasabb színvonalú otthonok nyújtanak! Lépjen be egy olyan világba, ahol minden nap inspirációt és nyugalmat talál és kezdjen el egy új és kényelmesebb életet.

 

Ára: 352.500.000 Ft

Ezen felül garázs vásárolható 12 millió Ft/db áron, valamint lehetőség van külön tároló megvásárlására is.

 

Üdvözlettel:

DR VINCELLÉR VALÉRIA

ÜGYVEZETŐ, CEO, LUXURY SPECIALIST

+3630-815-1999

[email protected]
1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.

1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121.

BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

 

CITYCARTEL - International Luxury Real Estate Agency

 

A CITYCARTEL Magyarország legnagyobb luxus ingatlaniroda hálózata, több mint 23 éve foglalkozik professzionális ingatlanközvetítéssel belföldön és külföldön. A több ezres exkluzív portfólióban a belföldi és külföldi ingatlanpiac legjobb ingatlanjai találhatóak. 

A CITYCARTEL ingatlanirodák szeretettel várják Önt is országszerte.

 

Térkép

network solutions vs ipage

Hasonló ingatlanok

138 m2
386.4 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, II. kerület
147 m2
410 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, II. kerület, Pasarét
143 m2
355.83 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, II. kerület
125 m2
325 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, II. kerület
121 m2
370 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, II. kerület, Rózsadomb
108 m2
324 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, II. kerület
105 m2
262.59 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, II. kerület
153 m2
329 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, II. kerület
108 m2
270 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, II. kerület